Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg egy hátizsákot telerakhaccc héliumos lufival.
Bár nektek biztos leér a lábatok
Van már aki úgy ismert meg az erdőben: DRZ püff(oldalára),guli megjött.És ezt egy nap többször.
Nemhiába kezdtem hűtővédőt gyártani héjjjj.
Én 88kg,vegyek fel carbon csizmát
További szép estét Mindenkinek!

Foxy&Jani
én is 68.
Akkor a moci szárnyal alattad

Sportlövészet?
66 (egy szál f#szban, reggeli előtt, sz#rás után )...ja és hozzá 180 cm
mindig minden számít! hány kg vagy?
Ennél a motornál szted számít az a pár deka? Meg egyébként is, vagy 10 kg-val könnyebb vagyok az átlagnál, szal pár ilyen "patkó" még bőven belefér!
Na meg amúgy se versenyzek (motorral)...
Nem vagyok, a lövészet csak hobbi (sajnos ). Amúgy ja, nagyjából mindenre!
motorsportban sokat számít a súly teljesítmény/összsúly én a bmx miatt grammvadász vagyok
GD! Figyi te katona vagy? Vagy csak lősz mindenre ami mozog? A vidik miatt kérdem...
Semmi gond...én se a finom stílusomról vagyok közismert
Mentem már vele párezer km-t, nem volt gond belőle, főleg mivel előrenyújtva szoktam letenni a lábam, így leginkább csak a sarok hátsó része és/vagy a külő talpéle ér le.
Esztétika nem volt szempont a megalkotásánál, a súly szintén nem (súly, krosszcsizmánál?!?...muhaha)...meg amúgy is, ilyen anyag volt kéznél...
bocsánat ha nyers voltam.
GD ha ez leakad a sarkának a kezdődésénél,akkor hatalmas perec van! ráadásul nehéz és csúnya is szerintem.
szerintem meg tudom oldani nem lehet gond.
Oksi!

Szió!
Az!

De én most lépek, mert tényleg tanulok, csak benéztem ide 2 mail között! Majd írj!

Hyhy!

B.
az gáz
De! F*sz volt aki ruhatárazást megszervezte! kb 10.000.emberre 2x3 ruhatáros...
Nem volt meg vagy bizonyos okok miatt nem találtál rá?
Hát...nem egészen, tanulok...legalább is kellene... Csak nem merek kimozdulni...Nem volt meg a szilveszteri buli után a kabátom és kicsit hüsi volt...

Csak módosították megint a munkajog kérdéssort, úgyh felrobbanok
Akkor most otthon nyomod az ágyat?
Hy!
Szió!