Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor most olcsóbb vagy nem?komolyan mondom ebben az országban minden baj.ha olcsóbb az a baj hogy nem kétszer annyival,ha drágább az a baj....
Mondjuk valami komoly 400 Ft-al lett olcsóbb...
Aha!
HELLÓ!

Ne sirassátok a lepencei parkolót!
Él és virul:) Gorazs-zsal voltunk kb egy hónapja, max 10 fok volt, de csak a gyorsabb kanyarban kellett figyelni. Nagyon meglepett, de élvezetesen lehetett menni, annyira érdes az aszfalt.
Évek óta járunk oda. A sorompót, meg csak ki kell kerülni. Valaki vállalkozás szerűen próbálja működtetni nyáron, de ez csak jó, mert azóta egy autó sincs bent.Mindenki az út szélén parkol. A legviccesebb az volt amikor elgurultunk a jegyszedő faszi mellett, szépen köszöntünk neki, és jót motoroztunk a csont üres parkolóban.
Tavasszal, majd szólok, ha megyünk, hátha kedvet kap valaki. Jó kis nyomvonalakat lehet kitalálni.
senki nem hiszi,hogy folyamatosan olcsóbbak az oakley-k.itt az élő példa.
Sziasztok! Eladó 1 KTM 125 Exc 2003-mas! Részletek MSN-en vagy E-mailben! cím: tj@ize.hu az msn és a mail is
Mostanában voltál mocizni? Terepen?
Halihó!
Szióka!
Tudom
mondjuk érdekes hogy amikor én vettem (2005) még drágább volt
az O-FRAME XS 8900ft!
ha igazán komisz sisakot szertnél,akkor Troy Lee Designs ,vagy FOX,vagy 661 esetleg AXO
én is most nézem az új árlistát,és tényleg annyi a new O-FRAME.A lencsecserénél nem kell finomkodni,nyugodtan húzd szét a keretet.Egyedül arra érdemes vigyázni,hogy a lencse belsejét ne nagyon érintsd meg kézzel.Mert azon van egy ANTI-FOG bevonat és az a jó,ha minnél tovább érintetlen.
Sztem inkább Airoh, de ha nem ragaszkodsz a fenti két márkához (és krosszbukóról van szó) akkor szvsz inkább Shark: http://www.corsaro.hu/akciok.h...

Lencsét simán ki tudod pattintani, ha kicsit megtekered a keretet - ne fossál tőle, nem fog eltörni!
Motorzásban gazdag Új Évet mindenkinek!

Szerintetek üvegszál-kompozit sisakból Airoh vagy a HJC jobb? Esetleg valamit tudnátok ajánlani? Akciók stb...

szpáj: én most vettem Oakley szemcsit 11.900-ért. http://www.mofo.hu/products/19... és a lencse is olcsóbb hozzá (1600), mint pl Spy szemüvegekhez (5000 felett) + 2év garancia

rooftop: mint szaki, hogyan lehet lencsét cserélni, mert eddig nekem nem sikerült és nem akarom szétfeszíteni a keretet
hát ja...majd kerítünk vmi mást...meg kell tanulnom kerekezni meg stoppiezni,hogy Janival részt vegyek a shown..nehéz lesz
csába...pedig az tényleg jó kis placc volt
hát az passz,csak azt tudom hogy valami lesz és bezárták. pedig nem kicsit volt jó aszfaltja.
Mi lett helyette?
az.
Ahogy lejössz Lepencéről a 11-esre, egyből szemben...az?
nem tudom,lehet. Egy lezárt parkoló,amit már megszűntettek
A lepencei strandé
igen,az se rossz. meg a parkoló ami ott volt