Tavasszal indítok egy triálsulit ahol alkalom lesz sok-sok mindent elsajátítani! És bizony ha csak párszor fogsz triálvas közelébe jutni akkor is meg fog változni a motorkezelési technikád!
Figyeld az oldalam és látni fogod a fejleményeket! Ha szeretnél jönni, kipróbálni akkor írj majd egy mail amikortól látod, hogy elindult a triálsuli és megbeszéljük a részleteket!
Én se azt akartam a Soós Zoli EXC-jével aztán mégis mi lett belőle...
Tényleg, regisztráltál a ktmklub.hu-ra Mert akkor elküldöm hogy mit kell megnézzél...
Ez így van,minden kölöknek ezzel kellene kezdeni,én is elkunyiztam 1 scorpát a KOriéktól,nagyon be jön,nem is akartam vissza vinni....lehet,hogy triáloznom kéne,tetszik
A suli pedig valamikor márciustól lesz és több különböző helyszínen mivel van épített és természetes pálya is!
na és természetesen, hogy aki messzi lakik az se járjon rosszul!
éppen motormatricát tervezek
Mizu?
Engem is nagyon érdekelne, melyik oldalt kell figyelni?
Tavasszal indítok egy triálsulit ahol alkalom lesz sok-sok mindent elsajátítani! És bizony ha csak párszor fogsz triálvas közelébe jutni akkor is meg fog változni a motorkezelési technikád!
Figyeld az oldalam és látni fogod a fejleményeket! Ha szeretnél jönni, kipróbálni akkor írj majd egy mail amikortól látod, hogy elindult a triálsuli és megbeszéljük a részleteket!
Tényleg, regisztráltál a ktmklub.hu-ra Mert akkor elküldöm hogy mit kell megnézzél...