ja igen,néhol még láttuk apuval a homokos részeket! ő mondjuk nyugis motoros,meg nem is érezte annyira a dl-t szóval 80 fölött nem igen ment,de én szeretem a sebességet itt Pesten pedig Dobogókő meg Lepence az etalon,nálam.
Eredeti Oakley-m van, mert már cseréltek rajta gariban ezt-azt (na a gari az pl. vitathatatlanul nagyon korrekt módon műxik, le a kalappal), ennek ellenére nem vagyok elájulva pl. akár az O Frame akár az M Frame (ez mondjuk nem saját, hanem ismerősé) lencsék karcolásokkal szembeni ellenállóságától...van sokkal olcsóbb szemcsim ami ugyan valóban nem olyan kényelmes mint az Oakley de jóval strapabíróbb...
Amúgy érdekel a téma, ha átküldöd, megköszönném!
hát akkor te is megveszed KTM helyett a KYMCO-t akinek eredeti OAKLEY van,az tudja miről beszélek,de ha szeretnéd,amint megkapom az idei oktatási anyagot,akkor átküldöm neked.Gondolom nincsennek infóid mondjuk a Lexan bevonatos lencsékről,vagy esetleg a HDOról és még sokáig sorolhatnám.
Amúgy érdekel a téma, ha átküldöd, megköszönném!
/Azt már nem is mondom hogy krosszpáncélból is a junior méret volt jó rám, a felnőttbe 2x beleférek /
úúúgy sajnálom hogy mindig szívnotok kell a szippantós kocsival, meg a többi rizsát is..