Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos ezt nem tudom megítélni, mert még sose sikerült odáig eljussak hogy egyáltalán kipróbáljak egy triálgépet...de téged ismerve elhiszem hogy így van!
ja, meg nem keménykedni akarok, hanem ügyeskedni
Ezért nagyon jó a triál mindenre, csak itthon valahogy erre az emberek nem jönnek rá!

A triálban megtanulod úgy kezelni a motort ahogy az a nagykönyvben is meg van írva! Valósággal összenősz vele!

Ha ez a motorkezelési technika már megvan akkor ráülhetsz szinte bármely motorra és pillanatok alatt átérzed minden rezdülésést! utánna csak a magabiztos terelgetés jön!

Nézd meg a nagy versenyzők többsége a világban a triállal kezdte még gyermek korban!

Meoni-tól - Blazusiak-on át Pfeiffer-ig!
megbírkóztam

bocsi
vele is mebírkóztan tavaly
tudom én...még néha most is azt hiszem,hogy biztos csak álmodtam azt a beszélgetést....
Biztos én vagyok a béna, de nekem azért 10 perc k#rva kevés szokott lenni ahhoz hogy elkezdjek keménykedni egy ismeretlen motorral - főleg ha az több mint 2x olyan erős mint amihez hozzászoktam...
Bazdki.....olyan lehetőségeket fogsz kapni amiről eddig nem is álmodtál.....hát most még egy kicsit maradj a kulalukadon nyugton!
te nem sírnál ha szeptember óta nem motoroztál volna egy normálisat?
De legbelül igazi motoros!

Én is amikor megkaptam tesztelésre egy KTM 990 Adventure-t akkor nem kérdeztem hanem örültem és irány a terep!

Majd összeszokik Ő is úgy mint ahogy Én is megszoktam az Adventure-t! Negyed óra és már a tápióbicskei motosross pályát motoroztam vele körbe-körbe és hihetetlen élmény volt!

Pillanatok alatt rá fog érezni a motorra mert lélekben akarja! És az a legfontosabb!
októberben voltam motozni utoljára, de az még nem azt jelenti, hogy elfelejtettem!

10 perc és megismerem!
én nem
Tudom, de egyrészt nem tegnap volt már az se hogy utoljára motoron ültél, terepen meg még régebben, ráadásul most még tökéletesen ismeretlen motorral is fox menni...
Fogsz majd Te is .......ne sírjál!
ÁMEN
jóhogy..
ti legalább motoroztok...
igen Drágaság!
csak fényképről ismerem...a gumijait is
Én bízok benne, tudom, hogy meg tud oldani minden nehézséget! na meg persze ott leszek Én is és segítek neki mindenben! de szerintem nem nagyon kell!

Minden esetre már az nagy szám, hogy egy másodpercig sem nyavajog, hogy juuuujjjjj hideg van.......

Már itt látszik, hogy a motor a mindene!

Meglátjátok hamarosan nagyot fog nézni mindenki!

Ugye Kincsem?
Én biztos vagyok abban, hogy túlélem!

Mélyvízbe? Jártam én már terepen!
Egyből bedobod a mélyvízbe a kis Drágádat?

Ha túléli megtartod, ha nem ottmarad?
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez fincsike!

Szeretem a kihívásokat!
sanya huligán úr gumijairól mia véleményed?mármint érdemes venni?
NEM!

Szerintem mindegyik!