Sajnos ezt nem tudom megítélni, mert még sose sikerült odáig eljussak hogy egyáltalán kipróbáljak egy triálgépet...de téged ismerve elhiszem hogy így van!
Ezért nagyon jó a triál mindenre, csak itthon valahogy erre az emberek nem jönnek rá!
A triálban megtanulod úgy kezelni a motort ahogy az a nagykönyvben is meg van írva! Valósággal összenősz vele!
Ha ez a motorkezelési technika már megvan akkor ráülhetsz szinte bármely motorra és pillanatok alatt átérzed minden rezdülésést! utánna csak a magabiztos terelgetés jön!
Nézd meg a nagy versenyzők többsége a világban a triállal kezdte még gyermek korban!
Biztos én vagyok a béna, de nekem azért 10 perc k#rva kevés szokott lenni ahhoz hogy elkezdjek keménykedni egy ismeretlen motorral - főleg ha az több mint 2x olyan erős mint amihez hozzászoktam...
Én is amikor megkaptam tesztelésre egy KTM 990 Adventure-t akkor nem kérdeztem hanem örültem és irány a terep!
Majd összeszokik Ő is úgy mint ahogy Én is megszoktam az Adventure-t! Negyed óra és már a tápióbicskei motosross pályát motoroztam vele körbe-körbe és hihetetlen élmény volt!
Pillanatok alatt rá fog érezni a motorra mert lélekben akarja! És az a legfontosabb!
Tudom, de egyrészt nem tegnap volt már az se hogy utoljára motoron ültél, terepen meg még régebben, ráadásul most még tökéletesen ismeretlen motorral is fox menni...
A triálban megtanulod úgy kezelni a motort ahogy az a nagykönyvben is meg van írva! Valósággal összenősz vele!
Ha ez a motorkezelési technika már megvan akkor ráülhetsz szinte bármely motorra és pillanatok alatt átérzed minden rezdülésést! utánna csak a magabiztos terelgetés jön!
Nézd meg a nagy versenyzők többsége a világban a triállal kezdte még gyermek korban!
Meoni-tól - Blazusiak-on át Pfeiffer-ig!
bocsi
Én is amikor megkaptam tesztelésre egy KTM 990 Adventure-t akkor nem kérdeztem hanem örültem és irány a terep!
Majd összeszokik Ő is úgy mint ahogy Én is megszoktam az Adventure-t! Negyed óra és már a tápióbicskei motosross pályát motoroztam vele körbe-körbe és hihetetlen élmény volt!
Pillanatok alatt rá fog érezni a motorra mert lélekben akarja! És az a legfontosabb!
10 perc és megismerem!
ti legalább motoroztok...
Minden esetre már az nagy szám, hogy egy másodpercig sem nyavajog, hogy juuuujjjjj hideg van.......
Már itt látszik, hogy a motor a mindene!
Meglátjátok hamarosan nagyot fog nézni mindenki!
Ugye Kincsem?
Mélyvízbe? Jártam én már terepen!
Ha túléli megtartod, ha nem ottmarad?
Szeretem a kihívásokat!
Szerintem mindegyik!