Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HJC a legszebb 3. kép
újat vagy tényleg alig használtat vennék, de bukót mindenféleképp fel kell próbálni vásárlás előtt
inkább szánok rá többet csak jó legyen
amiket neten találtam és jónak tűnik:
- 28.900-ért MDS (AGV), üvegszál kevert kompozit, higiéniailag kezelt párnázás, DD-gyűrűs csatt
- 26.900 Nitro, üvegszálas sisakhéj, kivehető antiallergén, breath-mash belső bélés, cserélhető arcpárnák, DD csat
- 33.500 HJC ultra-könnyű Kevlar + Dynema + Spektra héjszerkezet, kivehető és mosható Coolmax belső, DD gyűrűs, széles látoszöget biztosító szemüvegnyílás
- 35.900 Lazer I.M.A.C. ultra könnyű (1250 g), DD gyűrű, kivehető és mosható cserélhető belső betétekkel

Vélemény
Vki meg tudná mondani, hogy kapok-e büntetést ha nem állítottak meg és nem állt elém a rendőr trafinál?
na mind1...6pénzért nem lett volan mondjuk rossz
Hát ha kiszámolod, a 2.85 az ~73, a 4.00 meg ~102...szal ez biztos nem 115-ös!
115/70R-17 akkor ez hurka a ktmre?
azon 90es van
115/70R-17
XT-re lehet hogy jó volna
kurvaélet 6ezerér lenne egy zsír új.
Nem hinném...ez inkább ilyen 125-ös pályagépekre való virsligumi lesz!
http://dunlopracing.com/fitmen...
2.85 per 4.00 r17
2.854.00 R17 ez mond nektek valamit? slick méret vagy mi,jó lenne ez nekem?
hétfőre minden kiderül.de ha nem lehet a gépemet forgalomba helyezni,azért mert erre nem hívták fel a figyelmemet a vásárláskor,pedig én mondtam hogy 2008. márciusában szeretném forgalomba helyezni,akkor indulhat a pereskedés. nagyon nem szeretném....
akkor valamit mégis csak jól hallottam,csak nem teljesen...bocsika
Sőt a 2007-es injektoros Suzuki DL-ek is azért voltak leakciózva mert idén (2008) már nem lehet őket forgalomba helyezni, úgy tudom most megkapja a hengerenkénti 2 gyujtógyertyát hogy teljesítse a környezetvédelni előirásokat.
hétfőn biztos információhoz jutok,de eddig elméletileg az a helyzet,hogy 2008.01.01-től gyártott új motorokra vonatkozik.De akkor mondjuk mi lesz az új EXCkkel? vagy akármi más karbis új géppel.
hát az igények és az ár alapján szerintem csak használt bukóban gondolkodhatsz. Börni is árul egyet...
Köszönöm a segítségeteket!
Igen, üvegszál-kompozit cross bukót keresek, nem ragaszkodom márkához, a lényeg, hogy valóban jó legyen (mosható bélés, széles nyílás, lehetőleg dupla D gyűrűs csat, dizájnos, stb.) max 25e Ft-os áron.

Duke620: az ajánlatod remek, csak nekem M-es fejem van (58cm)
M-esben nincs
vam.gov.hu elméletileg
mármint ha majd fent lesz.
hol lehet utánna nézni,ezeknek az adatoknak?
még nincs fent semmi a 2008as adatokról de autóknál már így van,azt hiszem.