újat vagy tényleg alig használtat vennék, de bukót mindenféleképp fel kell próbálni vásárlás előtt
inkább szánok rá többet csak jó legyen
amiket neten találtam és jónak tűnik:
- 28.900-ért MDS (AGV), üvegszál kevert kompozit, higiéniailag kezelt párnázás, DD-gyűrűs csatt
- 26.900 Nitro, üvegszálas sisakhéj, kivehető antiallergén, breath-mash belső bélés, cserélhető arcpárnák, DD csat
- 33.500 HJC ultra-könnyű Kevlar + Dynema + Spektra héjszerkezet, kivehető és mosható Coolmax belső, DD gyűrűs, széles látoszöget biztosító szemüvegnyílás
- 35.900 Lazer I.M.A.C. ultra könnyű (1250 g), DD gyűrű, kivehető és mosható cserélhető belső betétekkel
hétfőre minden kiderül.de ha nem lehet a gépemet forgalomba helyezni,azért mert erre nem hívták fel a figyelmemet a vásárláskor,pedig én mondtam hogy 2008. márciusában szeretném forgalomba helyezni,akkor indulhat a pereskedés. nagyon nem szeretném....
Sőt a 2007-es injektoros Suzuki DL-ek is azért voltak leakciózva mert idén (2008) már nem lehet őket forgalomba helyezni, úgy tudom most megkapja a hengerenkénti 2 gyujtógyertyát hogy teljesítse a környezetvédelni előirásokat.
hétfőn biztos információhoz jutok,de eddig elméletileg az a helyzet,hogy 2008.01.01-től gyártott új motorokra vonatkozik.De akkor mondjuk mi lesz az új EXCkkel? vagy akármi más karbis új géppel.
Köszönöm a segítségeteket!
Igen, üvegszál-kompozit cross bukót keresek, nem ragaszkodom márkához, a lényeg, hogy valóban jó legyen (mosható bélés, széles nyílás, lehetőleg dupla D gyűrűs csat, dizájnos, stb.) max 25e Ft-os áron.
Duke620: az ajánlatod remek, csak nekem M-es fejem van (58cm)
M-esben nincs
inkább szánok rá többet csak jó legyen
amiket neten találtam és jónak tűnik:
- 28.900-ért MDS (AGV), üvegszál kevert kompozit, higiéniailag kezelt párnázás, DD-gyűrűs csatt
- 26.900 Nitro, üvegszálas sisakhéj, kivehető antiallergén, breath-mash belső bélés, cserélhető arcpárnák, DD csat
- 33.500 HJC ultra-könnyű Kevlar + Dynema + Spektra héjszerkezet, kivehető és mosható Coolmax belső, DD gyűrűs, széles látoszöget biztosító szemüvegnyílás
- 35.900 Lazer I.M.A.C. ultra könnyű (1250 g), DD gyűrű, kivehető és mosható cserélhető belső betétekkel
Vélemény
http://dunlopracing.com/fitmen...
ő az...jó nekem?
Igen, üvegszál-kompozit cross bukót keresek, nem ragaszkodom márkához, a lényeg, hogy valóban jó legyen (mosható bélés, széles nyílás, lehetőleg dupla D gyűrűs csat, dizájnos, stb.) max 25e Ft-os áron.
Duke620: az ajánlatod remek, csak nekem M-es fejem van (58cm)
M-esben nincs