Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked van barcikai haverod
Ez mekkora fasza jó ötlet!
Jó hogy van hova kirakni, mert csak úgy a lakásba nem lenne értelme szerintem!
Mi a pályára "felfújtuk" magunkat...
...arra a betonra amin elfogytak a labdák és a cipő talpak, ahol a korisok meg deszkások is elfértek az itteni egyetlen komolyabb BMX-es srác (Szabó Dani) is megfordult és azon a betonon amin számtalan szalag szakadt ízület kopott-törött és egy nap puff újra aszfaltozták és sírként letakarta a múlt nyomait!
eddigi életem, utolsó BMX versenyén készült a kép, a 2009-es EgriX-en, ami a festmény alapjául szolgált.
Mondjuk jobb ötlete nincs nekem se...
Kikell probálni....
És meddig fog rajtamaradni A vázról is pikkpakk ledörgöli az ember a csizmájával a bevonatot, pedig a szinter jóval keményebb mint a festék...
nagyon kemény
Biztos lehet, csak kérdés hogy érdemes-e...
celeb lettem. tegnap a helyi bárban felhívtáka figyelmemet, hogy felkerültem a falra!
értem de valamien festékkel csak lehet müanyag tankot festeni
én ugy tudom az nem festett ....
Utoljára azt mondta hogy nem festve van hanem vett rá egy feketét
Ha csak ülsz otthon a fotalban, az azért jó eséllyel megvéd tőle
üdv!Myki nem tudod a börni hol festette a tankját feketére mert nem érem el!Vagy valakinek valami ötlet?
az ellen nincs orvosság...

bordatörés ellen, nincsen 100%os védelem, de még 30%os sem
új DC cipellők érkeztek az üzletbe
Boratörés ellen meg ez az orvosság:
Nagyon komoly ez a ruha! Fehér-feketében jól néz ki...lehet ezt kapni itthon is?
Hát olcsónak pont nem mondanám Meg a Heimer-t hol érdekli hogy hány mezt szaggat széjjel, ha a szponzor adja

Az enduros
Mondja az enduros Bernd Hiemernek , igaz tuti ingyen kapod a ruhát ami életedet védené, a tavalyi év után, hogy sérüléskkel feküdtél, karierred majdnem véget ért, ér annyit hogy visszatérésedet erre az olcsó megoldásra bizod?

de ezt az enduros persze foxinredsoxnak is mondhatja, aki egy kolizió során 15 métert csuszott és bör ruha alatti hely hiány miatt páncélt nem viselve bordáját törte.
Aszfaltra bőrruha kell. Pont.
melyik többség, és hol? levagyunk maradva sokszor, tessék itt egy jó alternativa árban is.