Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ocsoo vagy nem ? az amit beszéltünk ?
ez nem neked szól, de kapsz majd kostolot!
miii nem értem?
Giraffe, Monster és Rockstar is jönn (csak egy raklap )
treffen jawohl. Kipuf téma mi legyen akkor? kell vagy nem kell AKRA?
aha akoo valahol treffen vagy hogy irják
Meglesz az összes cumod, amcsibol!
mert hogy miért lessz az én hetem ?
Amugy érzem ez a te heted lesz!
Szerbus Myki levonó bácsi.

most képzeld el ÉN hogy néztem amikor barcikai haverom erröl beszélt nekem!
Szasztok.Ti jobban ismeritek a KTM-eket.
Lenne egy kérdésem.Egy osztrák papíros forgalomba nem helyezhető 2002-es 625-ös Duke mennyit érhet?
jó reggelt sm
én már nyomattam egy kis hólapátolást
na joo reggelt Jááánoos
Erröl szól a sportunk!

Fun, fun, fun!

a ruha mostantol magyarországon is kapható.
Köszönöm,ennyi talán elég lesz elindulni.Esetleg még ha azt megírnád,mennyire "lágy,kemény" vagy milyen ami neked bejött?
még annyi,hogy neten olcsóbban lehet ezeket venni,szóval ha már tudja az ember milyen kell-miután kontaktológus látott-jobban jár.Optikában ált min. 4EFt-al drágább egy csomag lencse!
ha tudok segíteni szólj,bocs ha okoskodónak tűntem
Kösz!
nem
már lencsével motorozok 3 éve.
tény,hogy egy jó szemüveg kell hozzá
a lényeg,hogy egy jó kontaktológus kell,aki megmutatja,elmondja mit hogy csinálj.Megtanulod pár nap alatt hogy kell be-ki tenni.
én is visszakoztam az elején,de sokkal jobb!
én elmondtam a szemésznek hogy mire kell és ezt használom,nekem ez vált be.dioptria,görbület stb egyéni dolog,meg valamennyire a típus is mondjuk
Nem olyan nagy befektetés,csak még soha nem próbáltam
Meg azt mondják ha lencsével belemegy a por a szemedbe,abból durva gyulladás van Neked még nem volt ilyen?
ne vakoskodj,vegyél kontaktlencsét!
pláne,hogy endurózásnál nem fosol,hogy pont a szemüveg okoz sérülést?na meg ha a szemüveg sérül az sem olcsó!
én is kontaktlencsét hordok
én csak sporthoz veszem fel heti 1-3alkalommal,így egy 3havi szett kitart majd fél évig.fél évre 10EFt nem olyan nagy befektetés
Köszönöm a hozzászólásokat a nyomoromhoz! Elsősorban valami kencét szerettem volna,amit én kenek szét a szemüvegeken,mivel sajnos hiába tökéletesen párátlan a motorosszemüveg,alatta van még egy,ami baszkódik.Kezdem belátni,hogy ilyen csodaszer nem nagyon van Tehát már megint két lehetőségem maradt:
a: vakoskodok
b:kontaktlencse
Egyébként menet közben nincs baj,csak nagyon szar elindulni ködben
SM, hóban, SMgumikkal?

inkább csak motorozgatunk a hóban - és az szuper
Szasztok !

Ti a hóban superMoto-ztok?
Komoly gumitok lehet , endurozni se 1X-erü ilnen időbe!
A sok hóátfuvás miatt .