Abban mondjuk igaza van a Lukinak hogy az O-Frame-nek a kidolgozása (szivacsozás, pánt pl.) azért észrevehetően jobb mint az Uvex-é, de azért messze nem Trabant-Porsche különbségekről van szó...
Nekem Uvex páramentes köszörűs szemüvegem van, és kint minuszban is dolgoztam benne fekve úgy hogy csopögött a szemembe az izzadság a szemöldökömről és nem párásodott soha.+nem foglalkozok a gondozásával amilyen tisztább rongy a kezembekerül azzal takaritom kívül belül és még mindig páramentes a belseje.Szóval szerintem az Uvex nem egy "Trabi"...
Például nekem Rossignol duplalencsés páramantes szemüvegem van snowboardozáshoz és egészen múlt hétvégéig nem volt vele semmi bajom, sosem párásodott. Ám most nem felvonóztunk, hanem az erdőben csúszkáltunk lefele és persze ha leértél vissza kell gyalogolni, ami nem kis izzadással jár+ ugratót lapátoltunk.Szemüveg inkább azért volt rajtam hogy a gallyak ki ne üssék a szemem. Naszóval annyira izzadtam+nem tudott átszellőzni a szemüveg úgy bepárásodott kb 30 perc után hogy lehetetlen volt használni. Ráadásul hiába törlöd ki az a vékony bevonat ami visszamaradt az izzadságból a lencsén szinte vonnza a párát. Ám otthon kimosva kiszárítva ismét páramantes lett...
Amúgy pedig az időjárás egyszerűen isteni mifelénk!
Hát...azért a KTM beszállítói általában nem a gagyik közül kerülnek ki...pont a szemüvegüket csináltatnák egy "futottak még" kategóriájú gyártóval? Kevéssé hiszem...
ez most kb olyan volt, mintha azt mondanád, hogy volt egy trabantod és úgy ment mint egy porsche, meg hát ugye, az is négykerekű és körlámpás volt, tehát ugyan az, csak ár/érték arányban sokkal jobb mint a porsche! szívesen megmutatnám, hogy hogyan lehet, bármelyik szemüveget bepárásítani!
Nekem volt Uvex F501 (ugyanaz amúgy mint a KTM "gyári" szemcsije), annak a páramentes lencséjén nem voltak nyílások, csak többrétegű ("Triflex") plexi és az sem párásodott, még akkor sem amikor a szemüveg szivacsából már csöpögött az izzadság.
Ebbe sütjük majd a sültkrumpleet!
Nagy hála neked az intézkedésért!
Zsolti....mi van a Műszerrel?
Amúgy pedig az időjárás egyszerűen isteni mifelénk!
Joccakát ,