akkor most ugorjunk neki ennek a fránya bukósisak problémának. az O'neal az utóbbi években tűnt fel és eléggé meglovagolja a mai divat irányzatokat. ettől függetlenül nem rosszak a termékeik. számomra 4 márka van, aminek hihetetlenül tetszenek a termékei: 1. FOX (nem azért mert árulom!)
2. 661
3. BELL
4. TLD
GD-nek sokszor igaza van, de ebben a témában nem biztos, hogy a 40ezres sisakot össze lehet/kell hasonlítani a 100 ezressel! csak gondoljunk bele, van Heidenau slick gumi is és van DUNLOP slick is. azt hiszem sem az ár sem a minőségi különbséget nem kell senki számára ecsetelnem a továbbiakban. az én véleményem szerint ugyan ez a helyzet a sisakok esetében is.
Foxy, neked válaszolok elsőre, mert a Te problémád a legsúlyosabb jelen pillanatban. A képen látható készítményt ajánlom. ha ezzel sem lesz sokkal jobb a dolog, akkor irány orvoshoz. nem akarom azt mondani, hogy Isten hozott a klubban, mert elég morbid lenne. sajna én kerek 10éve küzdök ezzel a problémával. viszont jó hír, utóbbi hónapokban jelentős javulásnak indult az állapotom!
egy valami nagyon lényeges: FEJBEN DŐL EL MINDEN! ha további segítségre van szükséged, akkor keress meg nyugodtan!
Én mióta "dolgozom" (2002) kisebb megszakításokkal mindig nyomtam éjszaka is...faterom meg mióta az eszemet tudom 3műszakban dolgozik...hiszen tudjuk: az éjszaka azért van hogy sötét legyen nem azért hogy aludjunk
2. 661
3. BELL
4. TLD
GD-nek sokszor igaza van, de ebben a témában nem biztos, hogy a 40ezres sisakot össze lehet/kell hasonlítani a 100 ezressel! csak gondoljunk bele, van Heidenau slick gumi is és van DUNLOP slick is. azt hiszem sem az ár sem a minőségi különbséget nem kell senki számára ecsetelnem a továbbiakban. az én véleményem szerint ugyan ez a helyzet a sisakok esetében is.