Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor most ugorjunk neki ennek a fránya bukósisak problémának. az O'neal az utóbbi években tűnt fel és eléggé meglovagolja a mai divat irányzatokat. ettől függetlenül nem rosszak a termékeik. számomra 4 márka van, aminek hihetetlenül tetszenek a termékei: 1. FOX (nem azért mert árulom!)
2. 661
3. BELL
4. TLD

GD-nek sokszor igaza van, de ebben a témában nem biztos, hogy a 40ezres sisakot össze lehet/kell hasonlítani a 100 ezressel! csak gondoljunk bele, van Heidenau slick gumi is és van DUNLOP slick is. azt hiszem sem az ár sem a minőségi különbséget nem kell senki számára ecsetelnem a továbbiakban. az én véleményem szerint ugyan ez a helyzet a sisakok esetében is.
joejt !

iwiwen meg visszaigazoltalak
Foxy, neked válaszolok elsőre, mert a Te problémád a legsúlyosabb jelen pillanatban. A képen látható készítményt ajánlom. ha ezzel sem lesz sokkal jobb a dolog, akkor irány orvoshoz. nem akarom azt mondani, hogy Isten hozott a klubban, mert elég morbid lenne. sajna én kerek 10éve küzdök ezzel a problémával. viszont jó hír, utóbbi hónapokban jelentős javulásnak indult az állapotom!
egy valami nagyon lényeges: FEJBEN DŐL EL MINDEN! ha további segítségre van szükséged, akkor keress meg nyugodtan!
NNNNNNNNNnnnnnnnnnnnnnnnna jójszakát utsó off, fiatalságom nyarából:
http://www.youtube.com/watch?v...
Öööö...nem
az az én reszortom volt
livejasmin ?
Én az előző munkahelyem után, el sem tudom képzelni , hogy ilyen van
Régen volt olyan is ...ma már inkább csak pénzért internetezek
éjszaka? vadászol vmire?
hát ja annó az elektronika tanárom mondogatta , hogy a nap 24 órából áll + az éjszaka.

Dolgoznék én még most is ipp, ha nem alakultak volna így a dolgok.

Mondjuk nem bántam meg, csak unalmas , hogy ilyen lassan megy mire visszaszólnak vhonnan
áááááááááá, én már 34!
Jaja.

Én mióta "dolgozom" (2002) kisebb megszakításokkal mindig nyomtam éjszaka is...faterom meg mióta az eszemet tudom 3műszakban dolgozik...hiszen tudjuk: az éjszaka azért van hogy sötét legyen nem azért hogy aludjunk
nem mintha olyan öreg lennék 20 évesen
hát ja az tuti, akkor nem voltak gondok, se csekkek se semmi.

Csak Motor , Pia, Nők , Rákkendroll
éjszakás műszak ?

jó dolog is az, volt benne részem 1,5 éven keresztül
a gondtalan gimis/főiskolás évekre emlékeztet:

http://www.youtube.com/watch?v...

min
degy, ha off, senki sincs itt...........(...)...aki csúsztat
Hát nem.
Pláne hogy a melóhelyen vagyok...
óóóóóó kedvencem.

csak sajnos nincs előttem a lány
nadevájá, te nem szeretsz alkoholizálni