Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most akciós..;) Igen, persze hogy meg kell fúrni... A brembot meg megvették már...
srácnak nem igen fog kelleni a rambo, nekem is valami 20rugósról beszélt amcsiból
szeva giraffe ez drága meg megkell furni a villát igaz ? mi van veled rég jártál erre
Én már csináltattam egy pár darabot. KTM-re, Yamahára, Husabergre, Suzukira, Hondára...
ezért vallom most én azt hogy télen nem kell motorozni, majd amikor már jobb idő lesz akkor
meg amikor meglesz az új protektornadrág addig egy métert se
utána meg anélkül egy métert se
itt eleve, fel sem lehetett jutni
nekem dombnak lefelé voltak problémáim
hát megnéztem volna, hogy itt hogy súlyozod a hátsókereket. hegynek felfelé, tükör jégen, kökeményre fagyott, nyomvályús földúton. szöges gumma kellett volna
probáltuk súly a hátsókerékre és go.
decemberben sikerült sajna meg is lett az eredménye
20cm az már jó, de próbálj meg olyanon motorozni, hogy alatta tükör jég van!
hát ott nincs is hó, nálunk biztos van a hegybe vagy húsz centi
volt egy kis off-road session. a jég és a hó, többször is megtréfált
nem kell csináltatni
Sziasztok!

Jön a szezon, íme egy jó vétel!

Eladó KTM 660 SMC
mondjuk úgy, hogy én nem tudok, de a motor tudna
arra gondoltam azért van, mert eddig olyan láncvezető volt fent alul ami teljesen körbeöleli a láncot (endurós), Anitáén meg belül nincs csak kívül és hogy ott ér hozzá nem is felül...
még idéig nekem sem ért bele de biztos ami biztos de a tiéd akkor nagyon átt van fűzve a másik oldalra tudsz kanyarodni rendesen mindkét oldalra?
én nem tudom mitől, de nekem nem ér bele... Anitának is eszi a gumit a lánc, nekem nem... pedig nem volt egyáltalán feszes... na nem mintha baj lenne
csináltam ilyet a vasra még valami müüüanyag kell ráá
Tudtam hogy ez lesz a válasz. Nem én találtam ki...
engem is inkább az érdekel hogy hogy fordul a masina, nem hiszem ezen a 2 centin se, fog múlni hogy kerékre jön-e...
nemtudom, én ezt csak olvastam.
akkooo mééé cseréli mindenki rövidebre a hátsooo villát hö
Én azt olvastam erről egy újságban, hogy azért jobb ha egészen hátul van mert úgy nem jön olyan könnyen kerékre a gép, kigyorsításoknál , ( azt meg már innen a fórumról tudom hogy az a jó ha minél többet mész 2 keréken) .
ja meg még valami
az ilyen karcokat mivel lehetne eltűntetni? szemcseszórás? az nem kapja le az érdességet is róla?