Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem ezt a márkát nézegetsd:

http://www.fc-moto.de/epages/f...
Estét Supermoto!

Luki! Régebben linkeltél be valami motyót ami jó alvászavarra! Megtennéd ezt mégegyszer!
nekem meg sosem volt o'neal om. Az Airoh al vannak csak tapasztalataim
Huhh, köszi srácok a gyors infokat (és ezúton bocs hogy nem nyomok mind2töknek külön választ ), sajna sokkal okosabb nem lettem Pech, mert nagyon bejön az a bukó, de nem szeretnék olyat venni, ami valakinek egyszer nem jött be, nem azért, mert kicsi volt neki vagy gyári hibás volt, hanem mert esetleg elcseszett a márka.
eks, vááá kellett már ez nekem

Párom Belgiumban, legközelebb 2 hét múlva látom, állás nuku eddig, és még hiiideg is van a motorkáláshoz, asszem jó ötlet egy kis whisky

mert a végén még bedepizek
Na, jó, ekssnn
sajnos nem ismerem....
nem volt sosem nem ismerem, de én pusztán divatmárkának tartom...
senki nem iszik velem ?
Ááá, jó mindegy végülis hogy hogy írják, mondjuk ott van mind az öt bukón kan nagy betűkkel Van vele tapasztalatod? Mert jónak néz ki, de nem minden a külcsín....
hajjajjj minnya kipattintok egy whiskyt 2 jegkockaval
O'NEAL - egyszer én is elirtam - Luki rakott helyre
a gyári 17-es SM-re raktam, és a lánc sem ért bele
de jól megcsinálták. Hszoboszló előtt kaptam telibe egy kátyút olyan 190 el

3 nappal később akadozva 120 al de még hazahozott. De mondta a gumis, hogy nem birta volna sokáig... gumi persze kuka
Mi ez a mindent eladok mizéria?
Már eladod?
Hiszen a napokban tetted fel a mocidra...
eladóó
Szia kosatt!
Enduro felnire vagy Super-re raktad a 160-as gumit és hibátlanul elfért a tiéden?
Amúgy ha maradna az eredeti kerék hátul, előre a 19-es felni lenne az ideálisabb, ehhez nagyobb a gumi választék és már azért ez sem 21-es, már ennek is sokkal jobban kellene fordulnia meg kinézetre is jobban tetszene( kicsit Superlotyósabb).
Jó szokásom szerint a képet meg lehagyom
Háj!
Mi a véleményetek az O'Neil-ről, mint márkáról? Meg az alábbi képen lévő jobb alsó buksiról Szerintem egy fire iridium-os szemcsivel nagyon fasza lenne, és az ára is kedvező Szerintetek?
Erről a gépről nekem is van képem még a szucsamotáról....
A felni méretének változtatására lesznek itt tőlem tapasztaltabbak, hátha válaszolnak. Nekem a DRZ-n a gyári Excel felni volt, hátul 160-as Pilot Powerrel. A tényleges méret tolómérővel mérve 158 mm volt, vagyis a felni nem húzta össze annyira.
Köszi a választ, igen ez a legegyszerűbb és legolcsóbb ha javítható ami valószínű, csak hát a szívem nagyon húz a SuperMoto fíling felé.
Mit szóltok a vázolt megoldáshoz:
előre a 3,5/18 (eredetileg enduró hátsó)
hátra pedig vennék egy 4,5-5/17 vagy hátra is 4,5-5/18-as méretű felnit.
DRZ-re mekkora gumi megy fel hátra és mi az optimális gumi méret?
Előre is köszi a szakértést
kár
aha 6000 volt