Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a lényeg....
az lényegtelen. Kész és megy mint a meszes és jó is!
Gyuri, inkább meséld el, mennyi ideig tartott az a 'most'
vegyes képek,hol csere előtt hol csere után..
Én 50nel vettem Hát elszállt a vezlánc... és kb mindent cserélni kellett
Az nem semmi..és te raktad bele a70 et?
Miket cseréltél a belébe most?
hát most lett megcsinálva,új a bele amúgy 70.000 volt benne
Óbudáról(Csillaghegy)-Margit híd odavissza. kb negyed óra volt,alapvetően nem fáztam, csak a kezem fagyott szét. Néztek hát. Volt vállalkozó szellemű is volvo s40 t4, kettesig én voltam a nyerő,de utána dadogott,,örül magának rendesen..na majd nyáron ! most 15/42vel nyomoluk,gondolom nem megy többet 140nél,de ugrik rendesen
mennyi km van a mociba ?
mennyit birtál menni míg nem fagytál rá?Néztek mint a barmok ki ez az állat minuszba mi
de hát hiába dadogott...az egyest nagyon szépen kipörgette meg még a kettest is egész jól, úgyhogy azért ment a bécsi úton a kerék (utána 3-4-5 az elég halál volt,nem bírtam pörgetni)
hát igen ...ilyenkor ezek vannak
hááát. csúszkáltam meg sajna dadogós,szaggatós menet volt. nagyon nem erre a hőmérsékletre van bekarburálva
Na és milyen volt? Nem is szóltál...látod
hát csak nyomtam egy karikát a minusz 4ben
Ez milyen árban van?
OFF
Ha esetleg msn-en nem ment volna át ,itt vannak a linkek.
A hivatalos honlap.
dzseki
dzseki2

lacika_kjc@freemail.hu ---- ha megtudod a dolgokat,amikre kíváncsi vagyok, légyszi írd meg ide. köszi!
ha ló nincs, jó a szamár is! amugy csak egy réten gyakoroltam rajtolást, állva váltást és kanyarban a kuplung kontrolt.
ez nagyon zsír cucc!
Mégiscsak jó dolog az az endurozás?
jóccakát!
Ment a email az adatlapodon lévő emailodra! Olvass el
Szia!

A 70/345-5770 számon elérsz, mert így nem tudom, hogy melyik érdekelne...
Szia!
Megvan még az üzletedben lévő tuningkipufogórendszer,Akrapovic carbon? Mert láttam hirdetéseden! Érdekelne!
Üdv!
mennyi az annyi