Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem vidd el egy gumishoz , hogy javitsak ki. Itt gyalon a Fekti Guminal asszem 6000 ft ert rendbehozzak a felnit, akarmilyen szar is.
őt nem is ismerem
de RMZ
jó lenne már motorozni
de nem nagyon javul a helyzet se így se úgy
Lukító köszönjük az Egri idegenvezetést!
ez nem a Józsi teeee
erröl a Németh józsi róól semmit nem találok se foto semi csak ez ja meg hogy fritz képeket akartam lesegetni a 2009 es motorjáról de semmi
szerintem az a fertőzés nem most volt
neem csak szépek szerintem megfertőztek beteg lettem sm sm sm
helló
3. lesz?
csak mer széépek
vegyél belőle egy kiló angol használt gyerekruhát vagy akár gondolhattam volna 450es motortra is, dehát az meg má milyenmá..
450-nel ugyan mit csináljak
há ha mán loptok ménem loptok két 660asra valót vagy legalább egy 900asra valót mer az meg pont 2x 450 oszt azis má majdnem nemrossz ami tök fasza
Oké, rendben, értelek!
Igazad van!
Ha nálam lesz kicserélem az idomokat a sárga-kék Husaberg-es dizájnosra!
Ütődött
Menjünk Bankolni!
Én leszek a kopasz nagydarab, te meg a pisztolyos!
Aztán egyik héten nálad a másik héten nálam lenne a hathat van!
Én ráadásul mentem is vele még anno + ismerem a tulajt...jó vétel volna nagyon...mondjuk nem egy komoly dilemma, mert megvenni nincs miből
Azt nézem is nagyon!
Nézni se merem, mert menten elkezdek alkudozni Petyával arra a 660-asra...
mivan e?
Sziasztok!
Egy gondolatomról kérném a véleményeteket.
DRZ-S motorom első felnije egy részen kiegyenesedett, terepre még használható de nagyobb tempónál már nagyon ráz.
Szeretném úton is használni meg az esedékes vizsgára se az optimális terep gumival menni. Arra gondoltam a hátsó felnit felraknám ellőre, hátra meg vennék egy szélesebb felnit 18/5 col méretben, és erre tennék fel utcai gumikat.
Ez egy számmal eltér a 17-es super-moto konfigurációtól,
nem versenyzésre szánom, mit szóltok a megoldáshoz?
Ja és milyen méretű gumikat raknátok rá (DRZ-S)?
Terepre tudok jó áron használható kerekeket szerezni, az útra valón agyalok, hogy mi is lenne az optimális megoldás.
Előre köszönöm a szakértéseteket

mennyit?
WOOOW milyen csinos aláöltöződ van