Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8,5? Nekem a 13-as jó...
Luki!

Amióta unijóóóóóóóó van, nincs olyan fogalom, hogy importőr...
igen tudom!
a legtöbb esetben nincsen, de mivel az oakley-nak megvannak a maga szabályai, amik meg kell hogy mondjak elég kemények. aki ezeket felrúgja, megy a levesbe....hosszasan tudnék erről mesélni, de nagyon nem fórum téma. majd egyszer személyesen.
Üdv. Mennyit kérsz érte?
Eladó Drz ben volt. 3,50 5,00 jó gumik, minden átalakítoval.06306195433
nem tőlük van, csak az árat néztem onnan mint lacika
számlán is az van amit kértem, csak valszeg rosszat rakott a dobozba a dagadt angol...
Mondjuk ingyen megérte
Szegény zorán barátom járt szarul, mert ő vette ebay-en magának, aztán kiderült hogy rá meg kicsi (az elb.szott számozás ugye)...kérdezte hogy nekem nem kell-e...felpróbáltam, jó volt...kellett
Mondjuk nyárra mindenképpen kell valami más, ebből vékony zokniban behúzott csatokkal is bármikor kiszállok...
na mi van Jááááános lessz ilyenem öcséd tudja hol lehet kapni ja és mi van a dologgal meg jött
olyan hogy fekete import nincsen, ezt te tudod a legjobban.
de durva, én midig ott szoktam nézegetni,hogy mit nem tudok megvenni még szerencse ezek szerint
na akkor van vele cumi bőven
na az gáz.

a motomann nem hivatalos oakley kereskedő. fekete importból származik minden terméke, jelen pillanatban is folyik ellene eljárás...
Ezt már valami zseni megtalpaltatta egy Astars enduro talppal...ami gyalogolni biztos jó (mintás, biztos nem csúszik annyira mint egy krossztalp), csak éppen annyira puha az anyaga hogy ha állsz a motoron, nem tudod mozdítani a lábad, úgy beleragad a lábtartó recézése...meg 3 motorozás után szemmel láthatóan kezd morzsolódni...úgyhogy aki jót akar magának, az ezt a talpat minél messzebbre kerülje el
motormann-on ennyit írnak... de végülis mind1, ha holnap délutánig nem jelentkezik senki visszaküldöm, hogy cseréljék, rossz színt kaptam...
Ezt tényleg nem értem hogy csinálod
Ma próbáltam Oakley csukákat is az outletben (ha valakit érdekel, jövő csütörtökig 50% árengedmény van náluk minden Oakley cipőre), a Basic Training-ből a 9,5 volt jó rám, SI bakancsból az ugyanúgy 9,5-es másfél centivel hosszabb volt mint a lábam (és az az egy pár volt csak belőle) Amúgy az amerikai bakancsokból (Altama, Corcoran, Matterhorn) mind 8,5 jó rám...
ráadásul nekem is forma pro stewart replica van, ha jól emlékszem, akkor 2004-es vagy 2005-ös gyártású.
annak a crowbarnak nem is 20-21 a bolti ára, hanem 18.500, ráadásul kapsz rá 2év gyártói garanciát is!
nekem mindig mindenből 42-es kell. lehet a lábammal van a gond
Neked nem volt gond a méretezésével? Most nálam is van egy (Forma Pro Stewart replica), a Gaerne-m 42-es, ez meg 44,5-es és kb. 5 mm eltérés van a kettő között hosszban Szélességben mondjuk jóval több, még vastag zoknival is lötyög benne a lábam...
Amúgy ma próbáltam Sidi-t, elég korrekt, bár abból is 43-as kell a lábamra (meg Astars-ból is)...de gyanús hogy következőre is Gaerne-t fogok venni...
"Ízi rájder öcsém, ízi rájder!"
Én még a hegyoldalon se feledem a motorozást
én meg ezzel kezdtem az évet sőt ezzel is zártam
nagyon lehangoló volt hogy csak a pályán volt "hó"