Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ja
meg még nyúlni is fog valamennyit...
azt hiszem meggyőztem magam...
eddig olyan volt mint az 1. képen, de az a lánc enduro+SM áttételhez is jó volt azért lett úgy vágva hogy 1 lánc elég legyen, de most meg új lánc és csak motyózás van, így olyanra csinálnám ami fasza!
akkor lehet a 2. képes 112 szem lesz a tuti?
minnél közelebb van annál fordulékonyabb tegnap én is láncoztam azt annyira közel akartam rakni hogy a végén kicsi lett
szerintetek számít hogy mennyire rakom hátra a tengelyt?
az első képen 114 szemmel, a másodikon 112-vel lenne a lánc, csak hogy hogy vágjam?
Magánszemélynél van Sárospatakon vette ha jól emlékszem.
sőt lehet ők árulják,most nézem miskolc..
akkor kérd el az importőrök számát még egyszer. nagyon rendesek. majd ők felhomályosítanak, és ráadásul lehet ismerik a motort.
nem azt mondom hogy nem lehet igazuk, csak nem éppen egy elfogulatlan tanácsadó
Nem azt kérdeztem,hanem a szervizelését és az tényleg nem rossz neki,de már nem az első ember akitől hallottam.
és amúgy mit vártál a forgalmazótól mit fog mondani, hogy szar?
Az importőrnek adta meg a számát de nem jót diktált be sajna.
Felhívtam a Németh Motort ők foglalkoznak Sherco márkával,szervizelik is őket,nagyon jókat mondott a motorról.
2000-3000km közti olajcsere ha nem pályán használom,30000km simán elmennek megbontás nélkül ha rendesen van szervizelve.
Jó dolgokat mondott róla.
na sikerült valami tutit megtudni?
lampe, ma kaptam meg a rendelhető DC Ken Block cipőket.

DC Ken Block Decibel 24.990Ft
DC Ken Block Spartan HI 29.990Ft
Érdekelne,hogy aki itt (is) hirdet,miért nem írja ide az árát? Úgy is mindenkinek (akit kicsit is érdekel)az az első kérdése,és így esetleg jópáran feleslegesen telefonálnak,ami senkinek sem jó. Esetleg a cucc paraméterei is érdekesek lehetnek egy vevőnek...
Sziasztok!

Eladósorba került az alábbi SM szett. Yamaha Wr-ben volt, elvileg sokmindenbe jó. Tárcsákkal, vágott Metzeller slick-el.
Aha megvan még,igen őt szeretném SMre váltani,nem jöttek be ezek a nagyobb túrázások,nem adják vissza azt amit az SM.
megvan még a Fazer? azt akarod valami jó kis supermotora bizniszelni?
Köszönöm szépen!
Üdvözlöm az uraságot!
hancsak@hotmail.com
jólvan, de valami ímélcím nem ártana!
Üdvözlet
Elkérném ha megadnád,rákérdeznék hogy ő mit mond róla.