eddig olyan volt mint az 1. képen, de az a lánc enduro+SM áttételhez is jó volt azért lett úgy vágva hogy 1 lánc elég legyen, de most meg új lánc és csak motyózás van, így olyanra csinálnám ami fasza!
akkor lehet a 2. képes 112 szem lesz a tuti?
Az importőrnek adta meg a számát de nem jót diktált be sajna.
Felhívtam a Németh Motort ők foglalkoznak Sherco márkával,szervizelik is őket,nagyon jókat mondott a motorról.
2000-3000km közti olajcsere ha nem pályán használom,30000km simán elmennek megbontás nélkül ha rendesen van szervizelve.
Jó dolgokat mondott róla.
Érdekelne,hogy aki itt (is) hirdet,miért nem írja ide az árát? Úgy is mindenkinek (akit kicsit is érdekel)az az első kérdése,és így esetleg jópáran feleslegesen telefonálnak,ami senkinek sem jó. Esetleg a cucc paraméterei is érdekesek lehetnek egy vevőnek...
azt hiszem meggyőztem magam...
akkor lehet a 2. képes 112 szem lesz a tuti?
az első képen 114 szemmel, a másodikon 112-vel lenne a lánc, csak hogy hogy vágjam?
Felhívtam a Németh Motort ők foglalkoznak Sherco márkával,szervizelik is őket,nagyon jókat mondott a motorról.
2000-3000km közti olajcsere ha nem pályán használom,30000km simán elmennek megbontás nélkül ha rendesen van szervizelve.
Jó dolgokat mondott róla.
DC Ken Block Decibel 24.990Ft
DC Ken Block Spartan HI 29.990Ft
Eladósorba került az alábbi SM szett. Yamaha Wr-ben volt, elvileg sokmindenbe jó. Tárcsákkal, vágott Metzeller slick-el.