amikor néztem a továbbtanulási brossurát akkor nem volt benne olyan hogy motor versenyző!
tutti azt választottam volna és akkor most nekem is az lenne a dogom!
á még annyi sem jönne ki. Én látom őket a ringen. 4 garnitúra kerékszett egyforma fékkel , lánckerékkel szerelve,de különböző misungú gumival+ 2 szerelő ja + még egy motor,stb.stb.stb.
én csak imádkozok,hogy ki ne vágják a gumit amit 5 kör után lecserélnek
na az meg a 3ik nem elhanyagolható tényező
van ott minden mint a jó boltban, a különbséget viszont szerintem döntősúlyban a pilóta tudása adja. itt(pl VB) azért nincsenek akkora techikai különbségek. szerintem
Ott az igazság! Sajnos!
Meg hát gondold végig ha valaki ugy tolná mint ők akkor egy magyar átlagkeresetből max 2 pályanap jönne ki! Ha lenne ideje munka mellett!
igazából a fék majdnem ér annyit
Még lehet visszatérünk rá! Nem tudom mit hoz a jövő! Csak remélem hogy jobb lesz mint a tavalyi!
Nekem feleslegesen áll a garázsban
miket írogatok
ott még a szorakozóhelyről szilveszterkor is másképp dobják ki a túristát mint itthon
egy 50 km-el feljebb kellett volna megszületnem
vajon mi lesz azokkal az alkatrészekkel amiket csak egy évig használnak?
mondjuk kipufogó rendszer?bár lehet az is elfogyasztják
újrahasznosítják?
tutti azt választottam volna és akkor most nekem is az lenne a dogom!
de már biztos mindenki látta
El edzegetnek!
én csak imádkozok,hogy ki ne vágják a gumit amit 5 kör után lecserélnek
van ott minden mint a jó boltban, a különbséget viszont szerintem döntősúlyban a pilóta tudása adja. itt(pl VB) azért nincsenek akkora techikai különbségek. szerintem
Ott az igazság! Sajnos!
Meg hát gondold végig ha valaki ugy tolná mint ők akkor egy magyar átlagkeresetből max 2 pályanap jönne ki! Ha lenne ideje munka mellett!
Űrlény rockzene!