Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thx. hova amúgy, mert még nem jött semmi? hotmail?
Küldtem.
thx. akkor borsatya, van gumid? na jó vágom ám, majd keresek valami elérhetőségét
borsatya!
üdv! volna valakinek egy jó garnitúra eladó gumija? 4,25ös hátsóra kellene szóval lehet hogy 150es is jó. slick is érdekel meg utcai is!
gyöngyös környékén esik
Dettó itt is csak -eső.én megyek ki körözni a pályára azért.Ha igen szar lessz akkor ú gy is bejövök szerelgetni.
Mindegy milyen ,én ha már igy ráérek valszeg elmegyek, max dagyonyázok a sárban , mint a vaddisznó a Bakonyban
Milyen az idő Gyöngyös környékén?Itt szakad+hideg+szélfúj
Ennek az időjárásnak a szájbatekert édesannyát! Ma akartam Visonkára menni ,
Szerintem örülhet ha aludhat
Majd holnap meghajtom a motorgyilkolás után és tökéletes napom lessz

Nem azt mondtad az előbb hogy téged valaki vár az ágyban?
Akkor jó!Azt hittem hogy te is kényszermunkás vagy
Dolgozzon akinek 6 anyja van! Különben is csak azért fizetnek hogy itt legyek, azért nem hogy csináljak is valamit!
Na akkor meg tessék dolgozni!
A munkahelyemen vagyok...egyéb kérdés?
Bagoly a verébnek?
én most jöttem sörözésből.Te is rendes netfüggő lehetsz.Csajom már melegítti a fekhelyem én meg addig okosodok itt a világmindenség hálóján
F2-kor fórumozni...nooormális?
értlek.Csak most kezdek az SM témába beleesni és azért kérdeztem mert tök hülye vagyok hozzá hogy mi a bevált és mi a nem bevált.
Jé...azt én se tudtam hogy sisakot is gyártanak...
Mondjuk tapasztalataim szerint az ilyen "mindentgyártok" cégektől nem feltétlenül érdemes csizmát venni...talán az Alpinestars meg a Fox kivétel, de ezeknek meg semmivel se olcsóbbak a csizmáik mint a két profinak...
én most értem nem régen haza. piszok nagyot motoroztunk a mai napon. az időjárás hálás volt hozzánk, teljesen 20.44ig kibírta. remélhetőleg a holnapi napra elvonul az eső, aztán holnap is lehet veretni.
http://www.sinisalo.com/
gyárt ez minden marhaságot csak idáig nem tudtam hogy van ilyen
Nem hinném, a Sinisalo inkább ruhákat gyárt...százezer éve volt egy ilyen márkájú térdvédőm, azzal mondjuk nem volt semmi gond...de csizmából sztem Sidi-n, Gaerne-n kívül nem nagyon érdemes mást venni...
Sziasztok!
A Sinisalo az jó márka csizmák terén?
Amúgy süt a nap és lehet holnap jó idő lessz