Bagoly a verébnek?
én most jöttem sörözésből.Te is rendes netfüggő lehetsz.Csajom már melegítti a fekhelyem én meg addig okosodok itt a világmindenség hálóján
Jé...azt én se tudtam hogy sisakot is gyártanak...
Mondjuk tapasztalataim szerint az ilyen "mindentgyártok" cégektől nem feltétlenül érdemes csizmát venni...talán az Alpinestars meg a Fox kivétel, de ezeknek meg semmivel se olcsóbbak a csizmáik mint a két profinak...
én most értem nem régen haza. piszok nagyot motoroztunk a mai napon. az időjárás hálás volt hozzánk, teljesen 20.44ig kibírta. remélhetőleg a holnapi napra elvonul az eső, aztán holnap is lehet veretni.
Nem hinném, a Sinisalo inkább ruhákat gyárt...százezer éve volt egy ilyen márkájú térdvédőm, azzal mondjuk nem volt semmi gond...de csizmából sztem Sidi-n, Gaerne-n kívül nem nagyon érdemes mást venni...
Majd holnap meghajtom a motorgyilkolás után és tökéletes napom lessz
Nem azt mondtad az előbb hogy téged valaki vár az ágyban?
én most jöttem sörözésből.Te is rendes netfüggő lehetsz.Csajom már melegítti a fekhelyem én meg addig okosodok itt a világmindenség hálóján
Mondjuk tapasztalataim szerint az ilyen "mindentgyártok" cégektől nem feltétlenül érdemes csizmát venni...talán az Alpinestars meg a Fox kivétel, de ezeknek meg semmivel se olcsóbbak a csizmáik mint a két profinak...
gyárt ez minden marhaságot csak idáig nem tudtam hogy van ilyen
A Sinisalo az jó márka csizmák terén?
Amúgy süt a nap és lehet holnap jó idő lessz