Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elméletileg az 5col sok.. aztat mongyák versenyen használják ki igazán. A 4.25 meg kevés szerintem a 4.5 a tuti.. persze ami van a piacon és jó a vasra meg kell venni aztán ha kell ráfot cserélsz kb 30 pénzből..
Szia! Most érk haza edzésről, itthol hagytam a telfont.... hááát most itt vagyok!
Én mindig!
Csak óvatosan!
Mindjárt vége a melónak! Már csak 1-1,5 óra és megyek haza, utána pedig még motorozok is egy picit!
Jaja ,megfogadom tanácsod.Már a második segítség vagy aki 5-ös felnit tanácsol.Pedig idáig feleslegesnek tartottam.4,25-ös felnit akartam de akkor 5-re hizlalom a mércém
Börni a fontosember, nélküle megáll a Föld a forgásában
börni felvehetnéd a telot!megkéne beszélni a holnapot!
na akkor grat! uber!varom fotokat kira jo zuzast!
valszeg azé mert nem vót meg... nem régen szervíroztam 4 hónapja. De télleg űber fasza kurvára szedi a lábát ha kölll...
hu vazzeg uber a gepet!tavaly mert nem latam?fotokat
Csak teljen már le ez a pár óra dolgozóba ............
Zsíííííír,
Akkó találkozunk a kéményeknél...
Tenkjú, megpróbáljukk!

Este én is lépek a Bergért! Aztán irány Vecsés .... és reggel érkezik Visontára a Berg járat!
Bocsánat, hogy ilyen sokat zavargolódok, de néztem kipufogókat a motoromra, Keeway X-ray 50-re, de van egy csomó fajta, egyiknél sincs ott hogy ehez a típushoz lenne, Van ami Derbihez, meg ilyen-olyan motorzhoz jó, honnan tudhatom meg, hogy mi lenne jó az enyémhez is? Szakszervízben ezt megtudják mondani, esetleg rendelni?
FelkÉszÜltem... nem vigyÁzok... kurva gyors leszek... . .

rajt....
Jaja!
Ősszel nem lesz indítva egy csoport az 50eseknek? Lehet felmennék 1et pályázni :)
ezt a pereces bácsitól kaptam(bitti)
az egyik lábam itt, a másik ott ....halálos jokogeri kekkomi egy uráken dzsákicukival kompinálva ........
én meg utcai kopott metzelerrel fogom tolni GOGO-n, ha esik hanem!
Nincs más
Te,ez a sanya saolin kugend-fuja szellemekkel harcolva,oldalsó rúgás közbeni fojtogatás
Szió!....Ezer meg egy éve...