Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Luki bazmeg nekem elintézzed a jó időt
már szabira mentem péntek meg hétfő

smlaca ha meglátod mit szerváltam a gépre magadhoz nyúlsz tuti
mito kerekeket keresgélj
Üdv mindenki!
RX 125 gépemet szeretném supermotová alakítgatni, ugyhogy ha valakinek van eladó kerékszettje,ne fogja vissza magát,várom az ajánlatokat.Köszi szépen előre is mindenkinek.
Bocs!Nem én voltam.
namivanmár? miért nem jelentkezik az a valaki akit maláttam Piliscsabááán? fekete prestige
Nem! Luki,ez teljesen véletlen lehetett!
végül is nem úgy tereled, mint ahogyan a képen van! szóval szabad!
nem értem a kérdést!
Hi!
Hopp! Ez megugrott!
Sziasztok!
Koph, nézegettem a weboldalad, nagyon -ak a képeid, te ugyebár evvel is foglalkozol? Mmint a fotózással.
Van egy FMX-es meg egy deszkás kép fenn, sorozatkép egy szögből, aztán vhogy egymásra aprikálva az összes kép. Hogy tudnék én ilyet házilag csinálni? És ha esetleg nyáron összefutnánk pályán, mipénzért kattintasz rólam párat?
ez mind a segítség?
szeva Koph!
Csak nem Te is verseny paintball-oztál ?
Mivan?

Nem mondod?
Sziasztok szerintetek megéri e 125/50 supermotoba? Vagy ha valaki csinált már ilyen akkor vegyen fel msn re ivanakos22@freemail.hu Ha szerintetek hülyeség azt is mondjátok meg! köszz
Azaz!
csak tujda lukibá mi a stílus!
Ááá, nem szabad hinni a meteurológusoknak, az gané mind, meg pancserek, jóidő lesz, és kész!
igen néztem Én is...örülök nagyon....
egyre rosszabb időt mond szombatra és vasárnapra fasza!
Ha 5 colos a felnid, akkor király, ugyis összehúzza picit.
segitség idomokat keresek sm hez főleg sárvédő kézvédő rmz re valami műanyag vázvédőt a lábtartóköröl meg ilyesmiket elöre is kössz mindenkinek
6óra környékén valaki innen a fórumról? fekete prestige,gyári puffos,piliscsabánál az agip(?) kútnál
ezen még gondolkodok
csak lehet nekem hátra ez széles lenne.... vagy kitudja
MAD-MAX kategoria :) supermotoknak...

nevezes 6000ft