Sziasztok!
kéne nekem egy 160as Supermoto slick a motardba.
Valami jóféle(nem pályán,hanem szinte kizárólag közúton használnám,szóval csúsztatás meg ilyesmi az zéró,elsődleges szempont hogy ledöntve is tapadjon mint az állat...)és kéne bele mintát is vágni!
Aki tudna ilyesmivel szolgálni,kérem jelezze!
48-as jó rád? Igaz nem egyformák a méretezések . Az én uramnak is 48-as Berik van. Használtan vette ő is és nagyon meglepődtünk, mikor egy magasabb szélesebb srác hozta, hogy eladja(tuti nem volt kényelmes neki)
Gratula hozzá, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban fogod érzeni benne magad
Köszi szépen, örülök , hogy tetszettek...legközelebb is viszem ám. Ha jöttök akkor megint mehet a móka A héten lesz a mocim pótszemléje és ha kifárad a biztosító akkor megy rá a zsír uj AKRA rendszer és aztán mehetünk szombaton visontára..HA nem akkor marad a jövöhét Alig várom már hogy megint nyomjuk együtt egy jópáran.....király lenne
Csak elméleti síkon:
Szerintetek egy 690 enduro R mennyire lenne alkalmas supermotozásra? (persze SM settel).
Eléggé tetszik a motor, pár év múlva jó lenne utódnak, vagy a 690 smc egyszerűbb eset?
Mondjuk ez így eléggé esélytelen, mert mikor cserélni fogom a mostani gépet, tuti lesz generációváltás, akkor meg már egy olyat...
Jó estét Koph mester! Már megnyúlt a szalag a neten, annyit néztük és elemeztük a videókat, amit rólunk csináltál. Máig nem tudjuk, hogy bírsz ilyen gyors lenni . A teletabbis árnyékod, az nagyon komoly!
Hálánk és Bergjeink örökké üldözni fognak, csak győzd gőzzel.
Jobbulást a gépednek!
Hogy ezek a pösti lányok milyenek! Már nem is mennek vidékre motorozni
Huh de furcsa megint Pesten lenni.....
Részemről a hétvégi moto lemondva, most nyomom a melót egyfolytába.
..a szombati vihar előtti csend .
Mindenki készíti a paripát , vagy paripákat.
Mi az ikreket
kéne nekem egy 160as Supermoto slick a motardba.
Valami jóféle(nem pályán,hanem szinte kizárólag közúton használnám,szóval csúsztatás meg ilyesmi az zéró,elsődleges szempont hogy ledöntve is tapadjon mint az állat...)és kéne bele mintát is vágni!
Aki tudna ilyesmivel szolgálni,kérem jelezze!
Gratula hozzá, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban fogod érzeni benne magad
elmentem megpróbálni, teljesen jó rám minden téren... ugyhogy megegyeztünk :P
bár szerintem egy goldwing kényelmesebb, ha meg erősebbet akarsz akkor sx 250.
Szerintetek egy 690 enduro R mennyire lenne alkalmas supermotozásra? (persze SM settel).
Eléggé tetszik a motor, pár év múlva jó lenne utódnak, vagy a 690 smc egyszerűbb eset?
Mondjuk ez így eléggé esélytelen, mert mikor cserélni fogom a mostani gépet, tuti lesz generációváltás, akkor meg már egy olyat...
Hálánk és Bergjeink örökké üldözni fognak, csak győzd gőzzel.
Jobbulást a gépednek!