Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.velence.hu/index.ph...
Lehet nem sikerült belinkelnem neked. Ha nem jó akkor menj rá Velence önkormányzatának a honlapjára, ott a szolgáltatások alatt megtalálsz egy pár szálláslehetőséget. A holland lakópark az , de csemegézhetsz a többiekből is
Várjuk a jegyeket
Szia beb környéketeken nem tudsz valami pofás kis nyara(kat)lót? Augusztusban le szeretnék menni velencei tóra 1 kis mocizás, meg bulizós napokra.
Miért,a többi pontozóbírónak ilyen paraméterekkel kell rendelkezniük?
99/73/84

na mehetek? mehetek?
arányaiban szerintem megfelelek!
mell/derék/csípő
Luki, ez egy könnyelmű kijelentés volt
mi is ez ?
mell/csipő/derék?

mert szerintem akár készítheted is a széket
mihelyst eléred ezeket a paramétereket: 90/60/90 azonnal ott leszel mellettem!
Köszönet, hogy megosztottad velünk ezt a remek hírt
Nagyon sokan kíváncsiak erre szerintem
helló!

akkor intézheted a VIP belépőket
Én nem kételkedtem ebben, csak ez megint ilyen egymásra licitálósra sikeredett...

Ronnie Renner ezer éve jár ide, ő a showt hozza az egész cirkuszba. A komolyabb trükköket (backflip), mindig névtelen palik ugrották, mert a magyar rendezvény nem a versenyről szólt. Az utóbbi 2 évben változott meg annyira a sportág, amióta a Red Bull megcsinálta a sorozatát, hogy mindenkinek komoly trükköket kell ugrani, ha nyerni akar. Kíváncsi leszek, hogy ez csak show lesz, vagy verseny is egyben...
az a helyzet, hogy én ezt teljesen komolyan mondtam!
Hűűű,ezt én is megnézném!
Én meg az ellenőrzöm, hogy a pom-pom girlökön mennyire vág be a tanga. Ha nagyon bevág, akkor lesegítem róluk, ha meg nem, akkor bevágok nekik...
Ti a kulisszák mögött lesztek, én meg az egyik pontozó bíró leszek!
vááááá!
erre várok már 2 éve!
Ja, és láttam frontflipet motorral, backflipet motorosszánnal...
Über giga brutál!
Hi All Sliders,
Hú, ez nagyon jó hír!
Idén Berlinben volt szerencsém látni a, "night of the jupms" IFMXF főpróbáját, az olimpiai stadionban.
Tátott szájjal ültem étlen-szomjan 7 órát az üres stadionban.

Örök élmény!
Bocsi srácok és csajok hogy offolom a topikot. De mivel láttam hogy elég sokakat érdekel itt az FMX, ezért első kézből kapott info alapján tudom mondani hogy NAGYON dúrva show lesz idén novemberben az arénában. A tervek szerint 5 európai és 5 amerikai ridert akarnak tutira hívni és ehhez jön hozzá szerintem min 1-2 magyar! Csak gondoltam megemlítem itt... Ronnie Renner, Mat Rebeaud, Jeremy Stenberg, stb... Csak pár név a színvonal miatt! Én és koph remélhetőleg a kulisszák mögött fogunk tevékenykedni... Remélem mindnél többen jöttök megnézni!
hella Lucas vagy Sanya elküldhetné valamelyikőtök Giraffe telszámát.
jaja mert te nem tudsz szinte végig pályán menni.
Jah, utvonalterv.hu alapján mondtam az időket.
Eger-Máriapócs-ra :151.5 km 1ó41p -et ír.
Míg Váncsod-Máriapócs-ra: 106.8 km 1ó40p -et.

De megoldható lesz a dolog, mert nagymuter meg kb 50km-re lakik(Nyírábrány).
az lehet, de én Egerben lakok, ez a rabócsitól nagyjából 150km. és így 2óra nekem az út odáig. te nagyjából, 80-100km-re laksz.