http://www.velence.hu/index.ph...
Lehet nem sikerült belinkelnem neked. Ha nem jó akkor menj rá Velence önkormányzatának a honlapjára, ott a szolgáltatások alatt megtalálsz egy pár szálláslehetőséget. A holland lakópark az , de csemegézhetsz a többiekből is
Én nem kételkedtem ebben, csak ez megint ilyen egymásra licitálósra sikeredett...
Ronnie Renner ezer éve jár ide, ő a showt hozza az egész cirkuszba. A komolyabb trükköket (backflip), mindig névtelen palik ugrották, mert a magyar rendezvény nem a versenyről szólt. Az utóbbi 2 évben változott meg annyira a sportág, amióta a Red Bull megcsinálta a sorozatát, hogy mindenkinek komoly trükköket kell ugrani, ha nyerni akar. Kíváncsi leszek, hogy ez csak show lesz, vagy verseny is egyben...
Hi All Sliders,
Hú, ez nagyon jó hír!
Idén Berlinben volt szerencsém látni a, "night of the jupms" IFMXF főpróbáját, az olimpiai stadionban.
Tátott szájjal ültem étlen-szomjan 7 órát az üres stadionban.
Bocsi srácok és csajok hogy offolom a topikot. De mivel láttam hogy elég sokakat érdekel itt az FMX, ezért első kézből kapott info alapján tudom mondani hogy NAGYON dúrva show lesz idén novemberben az arénában. A tervek szerint 5 európai és 5 amerikai ridert akarnak tutira hívni és ehhez jön hozzá szerintem min 1-2 magyar! Csak gondoltam megemlítem itt... Ronnie Renner, Mat Rebeaud, Jeremy Stenberg, stb... Csak pár név a színvonal miatt! Én és koph remélhetőleg a kulisszák mögött fogunk tevékenykedni... Remélem mindnél többen jöttök megnézni!
Lehet nem sikerült belinkelnem neked. Ha nem jó akkor menj rá Velence önkormányzatának a honlapjára, ott a szolgáltatások alatt megtalálsz egy pár szálláslehetőséget. A holland lakópark az , de csemegézhetsz a többiekből is