Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szívesen

nah, leléptem, jóéjt mindenkinek!
Köszönöm Joco!

Így fogok tenni!
Közben érdeklődtem ismerősöktől és a te általad leírt folyamat is elhangzott....

Nah,én elteszem magam holnapra (az lesz az utolsó munkanapom ebben a hónapban. )
További jó szórakozást mindenkinek!
jaja, ennek hasznát veszem
De azért ezek tényleg nagyon kis ötletes ajándékok voltak.
ÉN SE EZ A VICC néha eltolok egy szivart, de csak akkor ha buli van, az kb havi 1x
miazhogy eddig is ott voltam az összesesn
Oltári jó ajándékok!...az öngyújtó is szuper!
(Bár én nem dohányzom. )
köszönöm neked is ezt kaptam :

meg mellé 1 db kubai szivart, meg egy csomag kisebb szivarkát :D
pl ez sm csimma
az universalban 50-ért adják.
Drága! Az enyém sem sm, sima cross, viszont b@szottul kényelmes!
Hallod, ami most van az az első nekem és már olyan romos csöves meghát nem sm csimma!
csőőő, ma folyamatban volt, de a vmi köcsög bekorlátozta a feltöltésem, és megszakadt... megpróbálom minnél hamarabb megosztani, de mindenképp kirakom majd fórumra h honnan tudjátok letölteni
persze nyilván nem itt, csak vicc volt
Szerintem megint lesz év vége fele kiárusítás, érdemes várni rá!
Szia Wolfi!
hol tudom megnézni az összes képet a szombati kakucs-eksönről?
Nekem jo lenne olyasmi mint Foxynak van...persze abban az árban is! csak 45-ösben!
szia Albi!
én brigóval szoktam mosni! utána át szoktam fújni féktisztító sprayvel is, de ha csak brigéciollal mosod akkor is tökéletes.
ha nem off roadozol a géppel, akkor nem kell túl gyakran takarítani. amúgy rengeteg mosást kibírnak ezek a szivacs szűrök...
köszönöm
Rákerestem, csak amerikai oldalon találtam és 200 dollár+ szállítás.
Halee
Nekem már jobban bejönnek ezek a ragasztott nem fém elejű csizmák...Sztm praktikusabbak ( Legfőképp hogy nem karcolom össze a padlót vele itthon )
De sztm mindegy...ez is kopik meg az is..Nekem utcára az alpin tech 10 van és leg zsírabb csizmám ami idáig volt és van! Kényelmes erős és megbízható....stb
De most pályára gaernie csizmát rendeltem a supermotosat koptatóval...elötte G10 em volt cross és az is nagyon bevált..ezért gondoltam, hogy pályára megfelel az SM változat ...
Sztm a lényeg hogy jól fogja a lábad és kényelmes is legyen és persze a bokádat védje elég jól és minél több helyen legyen megerősítve...bár ezek kb 60-70 ezertől indulnak...de megéri sztm..Én FMX-re használtam sok csizmát és tudom ,hogy télleg mi a különbség...25 - 30 ezer forintos csizma szart se ér ..mármint arra a célra..bármi másra persze kiválóan alkalmas.De mivel nekem a lábam már eléggé kivan Én inkább megfizetem a minőségi és a megbízható erős és jó védelemmel ellátott csizmát. .