Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor hagyjuk,majd élőben meglesem.
addig kitalálok valamit...legalábbis remélem
azért köszi
Na én lépek is,akkor szombaton...
Üdv mindenkinek
péntek reggel odaadom a méreteket, csak kérdés hogy meg tudod aznap csináltatni?
én meg még mindig nem tudom hogy mit csináljak az enyémmel bár most egy kicsit jobb mint eddig
nincs teljesen becsavarva felül a csavar
először is jó lenne már néhány napot dolgozni is menni
ok, persze!
lesz még alaklom bőven!
holnap sajna nem,pénteken reggel sztem igen...
vagy az későn lenne?
Akkor majd legközelebb!

Azért a múlt hétvége csudijó volt.
házi. esztergályos megcsinálja.
holnap nem tucc hozzám beugrani a Céghez?
engem is érdekelne valami...
valami spéci motyó,vagy házi jellegű?
Vermes Sanyi féle görgő van rajta! éppen ma kapott egy új "pörgőt"
szia Foxy!
igen tudom, és hogy őszinte legyek én is oda készültem, de mostmár biztos hogy Kakucs lesz...
ez így van...
akkor csak jobban félti az ember...
oltogatom mindenképp.
A lábtartómra kéne valami.neked mi van most rajta?
az új idomszettel nem megy jobban keresztbe a gép!
Szióka!

Szombatra Visontát tervezzük!
Pont most próbáltam hívni,de nem értem el.Asszem ő még nem foglalkozott a motorjával,de hamar átpattintanánk a kerekeket ha lenne kedve... jahh mondjuk neki új idomszett+matrica+mittudomén...
Az tovább tartana egy kicsit,de jó lenne karcosan is egy napig...
Az enyém se hibátlam nmár...

R.Ati?
Mondjuk még le kell vajaznom a párommal is...de tuti örülne ha mennék,úgyhogy megyek...
Szia Mirkó báttya! beszéltem ma Istvánnal! remélem tudtok jönni
jaja...
a futóművel kapcsolatban ígértem hogy leírom milyen lett a KZ tuning: érezhetően jobb, csak meg kell találnom a megfelelő beállítást. már állítottam rajta, és összességében azt mondhatom, hogy már majdnem tökéletes. talán mondhatom azt is, hogy a "motor tudja...."
Hi All + Jocó!
Átszereltem a gépet,úgyhogy szerintem mi mennénk az Istvánnal ha nem jön közbe semmi...
Fain a kép,az index kötelező rá...
szarul foghat azon a 90kg-s gépen az a fék
sziasztok, jóestét! szombaton készül valaki Kakucsra pályázni?
ez az 550 es nem üzemórás véletlenül? NEM TUDOM AZÉRT KÉRDEZEM nem kötekedni akarok se rontani a bussinesst

ja és a gépem nem eladó, ha bárki azt hinné h meg akarom őt nyerni magamnak
sztem ha minőséget akarsz , tehát jó futómű, jó fékek, stb ... akkor sztem a KTM 640 lc4 így kezdésnek.

A másik ugye a Doktor zé: nos véleményem szerint ő inkább ilyen városban rohangálós. gyengébb fékekkel és futóművel.

Ha pálya és utca kombót választod akkor szerintem mindenképp KTM. viszont ugye ajánlott 4-5000 enként olajat olajszűrőt cserélni benne, ez az amivel sztem a drz jobb ( nem tudom annál hány km a szervízintervallum) de meglátásom szerint KTM messze felülmúlja... de az ára is nagyobb. viszont szerintem sok okossal ellentétben aki úgymond fikázza a kötömöt ( gondolok itt más fórumokra , h szar meg drága stb) azt én is megcáfolom és sztem a többiek is itt a fórumon. Meg ha azt nézzük h mekkora élményt tud nyújtani egy ilyen sm, akkor sztem az 2-3 000 km ide vagy oda, meg egy kicsit nagyobb odafigyelés, kifizetődik az élményben.

ÉÉs elnézést a drz s ektől, nem lehordani akartam a gépüket, hanem véleményem szerint a gyári sm jük inkább utcára való
maco vedd meg az enyémet pontmegfelel minden elvárásodnak husa 550es 2005ös!irj ha érd