Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-t
+d
helló!
biztos jó szakasz te két hét múlva hétvégén egyik nap inkább ide gyere!
gyereknapot tartunk
Áhoj Nektek!

Élmény beszámoló:
Ma csodás nap volt és természetesen én is motoroztam! Egyik kedvenc helyem a képen látható útszakasz. Kb. két autó széles jó minőségű aszfalttal, hosszú nyújtott jól belátható kanyarokkal rendelkezik, de mivel földművelés folyik az út mindkét oldalán ezért néhol poros! A forgalom kicsi ma két autó és pár biciklis volt. Többször oda vissza mentem rajta nagyon élvezetem a motorozást. Az utolsó menetbe visszafelé nagy tempóba mentem mostani tudás szintem határait feszegetve! Kiforgattam a sebességfokozatokat, figyeltem a rövid féktávokra és a kigyorsításokra!
Mivel még nem mentem így ezért nagyon érdekes tapasztalás volt, hogy a berg teljessen máshogy viselkedett! Mintha másik motoron ülnék! Olyan mintha ezt a "hajszát" szeretné igazán mintha ott lenne "tökéletes" a motor!
Nagyon furi de ezt éreztem és baromi jó volt!
Kornél ha olvasod: mai élménybeszámoló.
Képek, videok majd egyszer...
én is, dolgozni... de izomláz mindenhol
lol Te fun-atikus én is mentem ma párkört de csak a városban
Hát halljátok nagyon durva. Ma is voltam kakucson MZ fórumosokkal. Teljesen kész vagyok, mint egy hulla.
guten abend herr generator!
sziasztok, na minnya feltolom galériába őket, hogy ne legyen nagyon off

kiválogattam úgy 50db képet

a teljes csomag (350db) holnap felteszem a weboldalamra aztán belinkelem
Nem akarok felvágni, de legalább 100km-t mentem a kakucs ringen tegnap...azért az nem rossz Nekem nagy dolog 2. alkalommal! Még-még több ilyet!
Igazán nincs mit...örülök hogy ott lehetek ennyi...
koph!

Nagyon faja ez a videó kollekció amit feltettél!
Jó látni titeket ahogy mindenki szépen köröz és mennyire élvezi a száguldozást! A kakucsi pálya nekem nagyon tetszik! (ez mondjuk lehet GoGo miatt van)

és nagy köszönet neked és mindazoknak aki veszik a fáradtságot és energiát hogy -rögzít, fényképez, feltölt- és ez által megoszt velünk!
nem tudom, de jol megy :D
És amugy ki ez a srác?
ezt az egyet tudtam megszerezni most a párom iwiwjéről
csak most munakhelyről nem lehet
húúúú! akkor tőltsd fel őket!
(köszönet Eszternek)
csőőő
NA az király majd told fel őket akkor..
na cso:)

a kakucsi kepek atvehetok nalam , mar kiirtam oket :)

du majd tolok fel 1-2 ot mindenkirol

amugy baszottjok lettek

koszonet erte eszternek
hülyefasz
laci mire figyeljek itt Móváron?
ennyit visszaolvasni baazzeg
hát vállad szétment nem?
Köszönjük emese jólkifáradtunk mindeki faszán motorozott ,sztem mostmár én is lerakom a seggem Cakát