Élmény beszámoló:
Ma csodás nap volt és természetesen én is motoroztam! Egyik kedvenc helyem a képen látható útszakasz. Kb. két autó széles jó minőségű aszfalttal, hosszú nyújtott jól belátható kanyarokkal rendelkezik, de mivel földművelés folyik az út mindkét oldalán ezért néhol poros! A forgalom kicsi ma két autó és pár biciklis volt. Többször oda vissza mentem rajta nagyon élvezetem a motorozást. Az utolsó menetbe visszafelé nagy tempóba mentem mostani tudás szintem határait feszegetve! Kiforgattam a sebességfokozatokat, figyeltem a rövid féktávokra és a kigyorsításokra!
Mivel még nem mentem így ezért nagyon érdekes tapasztalás volt, hogy a berg teljessen máshogy viselkedett! Mintha másik motoron ülnék! Olyan mintha ezt a "hajszát" szeretné igazán mintha ott lenne "tökéletes" a motor!
Nagyon furi de ezt éreztem és baromi jó volt!
Nagyon faja ez a videó kollekció amit feltettél!
Jó látni titeket ahogy mindenki szépen köröz és mennyire élvezi a száguldozást! A kakucsi pálya nekem nagyon tetszik! (ez mondjuk lehet GoGo miatt van)
és nagy köszönet neked és mindazoknak aki veszik a fáradtságot és energiát hogy -rögzít, fényképez, feltölt- és ez által megoszt velünk!
+d