Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként mikor ajánlott egy légszűrőt cserélni?
én már jópárszor kimostam de még elváltozást nem vettem észre rajta
Nem a dokinál és az előző motoroknál használtam.
őőőő
nekem izé jött hozták lett van na és kész

de bricosztorba mintha láttam volna a festékeknél
tehát már kétszer használtad a berg üzemórái alapján!
oké

hol tudok én mosóbenzint venni?
te hol vetted?
Én is azt szoktam használni, mármint a narancs kupakosat. A citrom kupakos már valami környezetkímélő változat, nem is ér annyit.
nekem azt javasolták,hogy narancssárga kupakos brigéciollal mossam ki(amúgy lehet kapni spec légszűrőmosót is)
megmondom őszintén még nem próbáltam ezt a brigéciolos megoldást,Beb tanácsolta(hamarosan nekem is mosnom kell akkor kipróbálom...)
szerintem jó a az is
de nekem van itthon mosóbenzin
hát sztem az...belegondolsz hogy ez egy viszonylag kevésbé ismert márka(jó mondjuk nem rossz csimma az tuti)és egy 2009es modell,csuklós Forma csizma(az új Terrain) 40 körül fut(azt összel a superzone-ba 25ért utánadobják az embernek) akkor marad 25öm benzinre és gumicsíkokra az aszfalton
de egyetértek ár érték arányba meglehetősen jó(csak én nem szánok ennyit rá...)
Amúgy Luki,ha már így felhoztad szemüvegeseknek való crossszemcsit tartasz?csak oakley van vagy más márka is?Lehet Nálad kapni esetleg sisakot is?
tehát ezt úgy értsem hogy fogom a 95-st és kimosom vele?!

mert ezt a szó összetételt még életembe nem hallottam hogy mosóbenzin!
helló

mosóbenzin
Szép estét Mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni, hogy a levegőszűrőt csak a speciálisan erre kitalált cuccal szabad kimosni vagy van más módszer is?!
dráááága? nevettetsz?
Van néhány, versenyzésre alkalmatlan, de pályázni még kiváló állapotú Supermoto slickem:
2 x 165/55 Dunlop KR108,
1 x 160/55 Dunlop KR108 (nem elírás, valóban 160-as),
4 x 125/55 Dunlop KR133,
párban 15e, az összes egyben (3 pár + 1 első) 35e!
(Pannon)345nulla566
értem,köszi szépen a segítséget...őszintén szólva az árán kicsit meglepődtem(sokallom), személy szerint ennyit nem szánok egy csizmára,inkább megvárom hogy ősszel a superzone-ba megint "szarér-hugyér" adják a Forma csizmákat
Hello.
www.heroldsmotor.hu (debreceni KTM szalon).
Asszem 52ezerért volt kirakva, de lényegesen olcsóbban hoztam el, mivel ott vettem a többi cuccot is. Nem tudom, hogy van-e még nekik, ott akkor a polcon ez az egy volt.
Nem tudom, hogy melyik talp jobb. Illetve faterom régebben supermotózott, volt egy Sidi csizmája, ahol több részből állt a talp és külön voltak odacsavarozva. Azon simán lehetett a kopó részeket cserélni pár csavar kivevésével...
Hali Koph!
Látom hogy Neked van/volt mind2 féle talpú csizmád,supermotozáshoz(elsősorban közúti) melyik a jobb szerinted(a hagyományos cross talpú csizma,vagy ez az újfajta ragasztott,amilyen a képeiden a lábadon van) és miért?
Köszi a segítséget!
Szia!
Ha meg szabad kérdezni,hol vetted ezt a csizmát és mennyiért osztják?Nagyon faszának tűnik,csuklós is meg minden...
Amúgy supermotóhoz nem jobb a sima krosszos talpú csizma?Ez a jobb?én nem tudom,kérdezem...
ave
igen elég! köszi!
az olajleeresztő csavar alá a réz alátétet se felejtsd el!
Üdv.
Múlt hétvégén bevásároltam. Vettem egy Madif (Arlen Ness) dzsekit, egy ilyen bering nadrágot, de a lényeg, hogy egy A.R.C. márkájú csizmát.
A googel szerint A.R.C. MX240V a pontos típus.
Ti hallottatok már erről a márkáról? Nekem teljesen idegen volt eddig.
És pár google-ös kép:
Talp 'Forgós' boka teljes alakos és fehérben
Jah, holnap küldöm az olajat a Mariannal, akkor 1 lityi elég?
Oké Drága!
Tudtok valamit erről a márkáról mondani?Blokkja elégé KTM beütésű.
http://www.hasznaltauto.hu/2960389_ktm_sher
co_2006

szavadon foglak!
miért az olyan jó?