Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondoltam hogy elfoglalt vagy már jó rég írtál ide
Az meg nekünk van messze!Én már annak is örülök ha visontára átjutok!
ide jövő hétvégén mindenki aki csak tud!

mennék én de nem tudok! Messze van !

jövő hétvégén Dunaszerdahely!
Hi!
Holnap VISI!Gyere vazze!
Na ez nem megy!Mind 1!
http://www.motorinfo.hu/
helló!
már hiányoltalak téged/titeket!
Mi van veletek?
Hello Mindenki!
Nem tudom belinkelte-e már valaki? Ha igen akkor boccccsi!Nézelődjetek! http://www.motorinfo.hu/galeria/154/
Van most is 1.5 környékén
hella,
szombat amúgy se jó, gokart verseny lesz... mi vasárnap megyünk, még valaki
és mi van a mocival?
mobil számodat meg tudod adni, lenne egy kérdésem
aha köszi, remélem jövőre azért lesz pár használt darab belőle neten!
Szia(sztok)Mert max 2éve lehet kapni itthon,valszeg annyira kevesen vettek hogymég nemadják el(+hitelesek is..)és valami 1.6-7 be kerül(t).
csőcsá.
WR250X-ből mérnem találok az istenértse használtat? jövőre várható azért pár belőle? A típust már láttam előző héten egy benzinkútnál élőbe, de használtnak neten nyoma sincs :(
Reggelt..Hát nemtom szerintem részemről is szombati visonta felejtő.. Motorom nem lett még meg, és sztm mára már nem jön ki ez a buzi biztosító..ugyhogy a hétvégén NO MOCC!Marad a jövöhét..Bocsi srácok Na jelentkezem ha megvan a mocc és fent van a rendszerem is akkor mehet a kerketőzés ezerrel..addig is jó mocizást mindenkinek
PEACE!
DANI A KIRÁLY !
Majd megkereslek "máshol" az esti progikkal kapcsolatban.
Hmm, nem baj akkor majd máskor. Esténként mit csinálok? Ehh azt inkább nem írom ki ide
Nah, de lépek is.

Jó éjt Moto!
Már vagyok, Pest, Váci utca. Itt szinte csak külföldiek vannak, velük meg az a gond, hogy euroval fizetnek és nem hagynak borravalót.
Meg el kell viselned sok hülye majom embert.Már ha jól értem és fagyis néni leszel
Annyi baj legyen, nem vagyok kényes.
Bőrkeményedéses lesz a tenyered
Részemről igen, meg úgy tudom a srácok is lemondták, de erről inkább őket kérdezd.

Esténkét mit szoktál csinálni?
Már most utálom Pestet, pedig még csak két napja jöttem vissza.
Akkor most szombaton NO Visonka?