Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De hülyék vagytok öcsém...
Már 3 vidi kész töltöm..csak lassúúúúúú
öhömöhöm... miről is beszélünk?
mibe van?
ha nincs más segit a meleg tenyér , ,
Hát ez van...nem jut mindenkinek egy Foxy
de előtte ülj rá.. olyan mintha nem is te csinálnád... amerikai barátnő Casey(Kézi) mi?
Attól neked Kakucs jobban beadja! Most 31.-én jövünk ismét, elhozzuk a gépsast ótóval , gyere, tecceni fog !
Hát mindegy...akkor ki..v..em ballal
Hát amikor odanéztem a lépcsőre csak ennyit tudtam mondani: JÉZUSOM HAVER! szerelmes lettél? reménytelen... vmi lúzerrel pörög tuti..
arra gondoltam megnézném ezt a rabócsiringet!szerinted?
Hülye vagy simán, csak szólj! Amugy meg ugy mennék valahova...mindeni megy bulizni 1000-rel ide-oda...én meg itthon ülök...bár mondjuk a pihenés is rámfér...de ne akarjak már mindent egyszerre nem?
Ja ..bocs már alig látok ...férrenézek máá...na vágogk és töltögetem a vidiket sorba....igyexem :):)
guma helyzet?
Én is kevertem őket a pályán amúgy ...ja igen a visszapillantóba Foxynak néztem, aztán előttem meg Be néztem
befigyeltél az erkélyre mi? Te buzi azért még lehet felugrok ha anya elenged! gyűsz gecó?
Szilvire hitted hogy Foxi.. Erről beszél a banya
Hallod Tibi...nagyon zsírul nézett ki a lépcsőn! De szerintem csak vendégségben lehetett...buli előtti valami piázgatás stb... :) de kapna Albérletbe jöhetne ingyen is

SASA mi van veled? Mi van a géppel? Jöhetnél már igazán velünk valahova KTM-el
mát töltöm sorba a videókat nem izgulni..
Ebben mondjuk kivételesen igaza van a Rókalánynak...
Ilyen férfias lennék? vgy mia f...sz ?
esküdj...
teljesen rácuppantam a su/motyó témára
Szégyenkezem, h nemvoltam jórégen a debreceniekkel alkeszkodni , de ami késik,..........tudod 2x ugy üt be
hát lehet, de én csak zavarnám a többieket a haladásba inkább maradok a országutaknál
Te figyu má peti... milyen volt szöszi a házunknál? elég dúrva mi? volt cici Foxi seggbe is rúgott amikor benéztük.. itt lakok 6 éve de mélg nem láttam
Köszönjük mindenkinek, hogy jelenlétükkel emelte a nap fénypontját! :) Ez egy kicsit olyan Fábrys volt nem? Zsírraiderek
szeva zoolee,téged is látni erre?