2 napja csináltam amióta ujra vagyok itt, másik nem tetszett
oké semmi gond
nyáron biztos elnézek majd arra de inkább csak nézem ahogy motorozol a pályán, az én tudásommal max a rutinpályára mehetnék vissza, nem a versenypályára
Voltatok kakucson? :P És jó volt? :D
Visontán a múltkor elhagytam egy 20-ast majd most megkeresem hátha! Nagyon zsíííír volt a mai nap, nagyonmegérte! Még még sok ilyet! :)
szia szépség
látom jót motoroztál, meg a többi supermotósnak is jó napja volt , grat
én a körnéyken akartam egy órácskát gurulni de amint leértem a 3ikról ugyhogy csak benzinkútig mentem, meg egy gyors kört a városba, még igy is miután leállitottam a gépet 1 percig locsogott a motor áljából a víz még, jó, hogy nem lendittem be egyből a garázsba
Most hétvégén porfelhordási verseny van Visontán, így számíthatunk jó csúszós lehámlott öreg gumidarabokra. Múltkor is jól csúszott Tőle a pálya, meg kaptak defektet is a kihullott drótdaraboktól
Ez már hangulat volt Kakucson, kedves karszalagos barátaim . Üdv mindenkinek: Szilvi&Karesz és a két FS650C! (Akinek nem lett volna szalagja, az nem jöhetett volna le a pályáról?)
azt hiszem én is nyugodtan mondhatom mindenféle túlzás nélkül, hogy a mai az idei legjobb motorozásom volt eddig!
remélem még sokszor koptatjuk együtt az aszfaltot! (nem a bőrruhát )
Jah szombat , remélem minden passzentos lesz, ugy mint ma