Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemmotoros de,közel áll hozzá, beszarás, hogy haverja a gravi tációnak a srác
http://www.youtube.com/watch?v...
Mondjuk anno láttam Faaker See-ben utcai gumis 125EXC-t a kempingben...de annak olasz rendszáma volt (Villach-tól ugye egy köpésre vannak a digók)...kíváncsi vagyok kibírna-e egy ilyen túrát a 250-es...
túrázni az enyémmel se nagyon de azért a Balatonra szeretnék lenézni a nyáron kb. 100km
Túl sokat fölösleges lenne költeni a dologra, az EXC-vel még túrázni se nagyon lehet úgyhogy még az a lehetőség is kiesik...szal ha elviszik jó áron az endurokerekeket akkor lesz SM szett, ha nem akkor nem.
meglásd fő lesző hííívva!
az első elképzelés nekem is az utcai gumi volt
de sokkal jobb így
Ami most folyamatban van az is enduro szett lesz (a gyári)...ha kész megpróbálom eladni/elcserélni olcsóbb SM kerekekre...ha nem megy, veszek rá utcai gumit azt annyi...pályázni úgyse akarok, utcára bohóckodni meg elég az is...
de ez már egy jó hozzáállás hogy "egyelőre"
Mondjuk terepezéshez tényleg kezd kicsit meleg lenni...viszont nekem egyelőre csak terepes kerékszettem van...
SM
SM vagy enduro?
azért a husqvarna se állt egész nap a garázsban még ha nincsenek is fent az első idomok
Én meg hullára enduroztam magam...bíbibííí!
Kezit-lábát csókolom!
én is 2téztem ma!
....favágás
tényleg azt el is felejtettem mondani, hogy épp most nyüstöltem egy 2t husquarna-t vagy 2 órát. keresztbe ment végig, csak le kellett engedni a motorfékből az olajat.
Jó estét kívánok!
nocsak. és merre voltál? majd felteszem a másik lánckereket hátra meg olajcsere, utána kellene guruljunk egyet valamerre, nem? faja szerpentinre
hamarosan jön egy szállítmány, abban előre láthatólag lesz!
Ezért érdemesLC4-et venni: nem annyival rosszabb pályán mint amennyivel jobb utcán a versenymotoroknál.
Ha volna időm meg pénzem menni hosszabbakat, valszeg még mindig megvolna a 625-ös...
Lacika!

Nem tudom mi döntésed oka, de biztos van magyarázata!
Ami engem illet be kell valljam nagyon hiányzik a túrázás! Mivel eddig én ezt a formáját élveztem a motorázásnak és még nem álltam át supermotora! De szerintem teljesen soha nem is fogok mert hiányzik a gyorsan Balcsira röppenés meg a Szajki-tavakra járás az Őrség csodás lombkoronái között való kanyargászás vagy az Alpok lankái közt való csavargás! Jópofa az út menti kricsnikben való csalamádés hamburger és üveges kóla tesztelése a már említett helyek környékén.....!

Kellene valami sport-túra motor is! Ez lenne a megoldás, de ez csak állom nekem is! Nem vagyok elégedetlen és nem is akarok annak látszani, de hiányzik a Túra-Túrné-zás!
jaja, én voltam Hétfőn is + Szerdán is
szabi, téged láthattalak elrobogni itt zombán múlt héten? a motor stimmelt nagyjából, lassan pöfögött a 65ösön siófok felé.
Luki a Scrapper még mindíg sold out?