Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a beszólások mestere
Szasztok!
60-70?!? Toljátok a motorokat a pályáig vagy mi?
Halee Bp. XIX. Hunyadi u. 16. itt a tali 12 kor..
ja és 60 70 nél többel nem nagyon megyünk sztm...max 80
Ha gondolod gyere ide....
Hehehehe

Az áttetsző tank is jó volna, csak arra a régebbi fajta hűtőspoiler való, az meg nem tetszik...azért köszi hogy észben tartasz
Dani!
Itt vagyok én figyelek, csak pár naponta tudok benézni. Akkor meg mire elolvasom a csillió dumát, már teljesen lefáradok. No meg le is kések a témákról állandóan. Azért jókat vigyorgok (meg fogom a fejem) a tizen-huszon-évesek meg a harmincasok kis összerezdülésein. Hihetetlen, hogy mennyire másképp látja a dolgokat egy mai huszonéves fiatal!
No de hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerinted nem szóltam volna, ha lenne? Ezt az igényedet az utóbbi fél évben tippre 668-szor olvastam! Ha fekete tankot látok, rögtön Te jutsz az eszembe!
Amúgy egy áttetsző 400EXC tankom van, de gondolom a festés nem járható út, hisz azt már megoldottad volna.
na meglátjuk meddig bírja ez a szutyok, aztán veszek valami komolyat.
megadom neki az e mail cimedet !
ugyanezt súgtam Lukinak msnen, hozzánk közel Nyíregyházán van Motor-Line és nézegettem a Sidiket
Ebben meg mi olyan borzasztó vicces?
Hát az éppen van, kérdezd meg a többit is, írj egy listát és megtúrom a készletet.
MotorLine
rodeoride34 pl ;)
a SIDI-t ki forgalmazza itthon?
Nem mindegyiknek, de a komolyabb elsőfékkel rendelkezőknek valóban ilyen.
Az nem elég hogy "Lesz vele gond" vagy valami ilyesmi? Mert ezt írtam...

De ha már rám nem hallgatsz (végülis ki vagyok én - egy senki) legalább Sanya tanácsait megfogadhatnád (Csizmát a SIDI meg a Gaerne tud csinálni, a többiek csak próbálkoznak)!
ezt hívják úgy hogy úszótárcsa.
Sziasztok!
Új motoros vagyok, egy mz mastiffom van.
Az első féktárcsámnak kb egy mm mozgása van, olyan mint ha a fék tárcsát összetartó szegecsek lazák lennének.
A motor előző tulaja azt mondja minden supermotonak ilyen az első féktárcsája.
szeretném tudni, hogy tényleg így van e?
ha valaki tud, kérem segítsen
köszönettel
keresd légyszíves vissza nekem azt, hogy "Luki, a cserélhető talprész rá van ragasztva a talp többi részére, vigyázz vele!"
Majd szombaton kibeszéljük magunkat a világból...........
Alig mondtál valamit, ugyan már....
Aha, nem volt elég a délutáni pletyi mi?
Most már szám nélkül is hivogatsz?
nekem nagyon bejött. kényelmes, és jó benne motorozni. most majd lekopik a lábamról és kész.