Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok thx..Akkor majd a szádom add meg vagy Foxytól elkérem..
Szombaton én is kakucsolok..ide forumra is dobhatod a fotot vagy mailbe is mind1..thx
Tyűűű pedig milyen party lett volna ott este
Kár hogy kihagyod...
Bármikor hívhatsz, ha nem érek rá, úgysem érsz el
Szombaton H-ringen vagyok, egyébként bármikor jöhetsz megnézni, de csinálok képet és átdobom.
Jajjj,köszönöm,nagyon aranyos vagy! Sajnos időközben rám sóztak 45 db adóbevallást,amit a hétvégén meg kell csinálnom ...úgyhogy sehogy nem tudok menni. Majd legközelebb elfogadom a felajánlást.
Ok vágom merre van..fotó nincs róluk ?érdekelne ha jó állapotúak..
Vagy nem jársz Pesten valamikor?Mikor érsz rá?...
Esetleg Telefon és akkor megdumáljuk.
Pest megye, Aszód, Foxy tudja, hogy hol
NA jooo Foxyról irsz Tibi
Vicky! Ha nem tudod megoldani, aludhatsz nálam Foxival! Ő már félig úgy is itt lakik:) Több a cucca a szekrényemben mint nekem......
A lakásom már úgy is olyan mint egy motoros szállás:D Tomekkk
Ja most látom :D:D:D hol lehet meglesni őket ?
árakat tudsz rá mondani? mennyire vannak elkopva?165 és 160 ra
Van néhány, versenyzésre alkalmatlan, de pályázni még kiváló állapotú Supermoto slickem:
2 x 165/55 Dunlop KR108,
1 x 160/55 Dunlop KR108 (nem elírás, valóban 160-as),
4 x 125/55 Dunlop KR133,
párban 15e, az összes egyben (3 pár + 1 első) 35e!
(P)345nulla566
rosszra nyomtam...
nem tudom miért kell ilyen kijelentéseket tenned.. eddig nagy tisztelőd voltam, kár hogy most lerombolod magadról a képet.
Na! Ebben van olyan ami Gábornak kell. Poros uton keresztbe egykeréken
tudom hogy már látta mindenki...
video supermotard
Fényes napos reggelt
Itt ugyan is süt a nap..király holnap kakucs is hasonló lesz
Gyűlik a tömeg....az ablak alatt
gelt
Sztm igen...
Az előző munkahelyem nemcsak hogy magyar, de ráadásul állami cég is volt - gondolhatod hogy mentek a dolgok!
Mondjuk a mostani is elég nagy csalódás volt...mikor eljöttem az előző helyről, azt gondoltam (ó, én kis naiv) hogy ezeknek muszáj érteniük hozzá amit csinálnak, hiszen ebből élnek (nem úgy mint az előző bagázs, ahol mindegy volt a hatékonyság), ráadásul már akkor is nagyrészt külföldi tulajdonban volt (azóta meg már csak valami jelképes a magyar tulajdoni hányad) - hát a nagy lófaszt, ugyanolyan dilettáns gyökerek néhány kivétellel itt is mint az állami szektorban!
sorry az off ért, nem felvágni akartam csak álmos vagyok, aztán gondoltam van itt még vki akivel megoszthatom örömömet

de most inkább megyek aludni
hát mi nem a tipikus magyar cég vagyunk, ezért nem ott tartunk mint a többiek... és ezért vagyunk a világ 10. leglátogatottabb oldala és a legtöbb bevételt hozó, itt nem lehet balfaszkodni

Mivel én felelek az online payment-ért. ami ugye hozza a bevételt, szal ott kell lennem a szeren
Előző munkahelyemen nekem is kellett főnökösködni...elmondani nem bírom mennyire utáltam...persze nálunk semmi előnnyel nem járt a dolog (sokszor a beosztottaim többet vittek haza hónap végén mint én), csak felelősséggel - kb. mindenért én voltam a hibás...a mostani melónak ez az egy előnye hogy itt semmi ilyesmit nem kell csinálni...persze mivel itt is csapatmunka van (vagyis inkább csak volna) így a kollégák balfaszkodásai mindenkire hatással vannak...most pl. ezért vagyok bent 16:30-tól 07:00-ig...
jaj fáradt vagyok, ma kikaptan a feladatot melóhelyen.

Ugye én lettem az új Chief, ki kell dolgoznom egy teljesen új betanulási folyamatot, majd modellezni, tesztelni örülök

de legalább nem kicsit lett több a fizu