Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van? Nem mered rátenni a nagynénéd bejglisütő tepsijét,mi?
Úgy elverek akárkit aszfalton is,meg terepen is,hogy az első kerekem csíkot húz,mer nem forog.Már a csapágyat össze is hegggggesztettem!
error message: HIBA A TORONYBAN!
Nem,csak csend volt itt nagyon.Mondok elszórakoztatom már magam úgy,hogy a kezem az asztal fölött van...
1ébként van aki hátsó fék nélkül supermoto-zik.Mindenki döntse el,neki mi a jáó!
Sokszor estél mostanában a fejedre?
Ja,ez lemaradt:
hohohoho kövi hónapban akkor beruházok rá sztem
Nem hiszed?
A keresztanyám kamionját ráteszem,hogy ha valaki leírja hogy kell,megcsinálom,úgy hogy közben keresztben-hosszában elverlek a legnehezebb pályán!Mert ez 3T és szupravezető.
Béke
hát nem tom, multkor mentem próbálni akkor a 48 ast adták rám és jó volt

annyi ruha és mindenből más méret kell, útbaesik befele menet, felpróbálom ha jó elhozom, ha nem, nem vesztettem semmit
hát vagy lekoptatod vagy lefűrészeled esetleg leflexeled

utánna kicsit megcsiszolod csisszantóspapperral a felületet, majd kikevered a ragacsot és kész.

a csizmám talpát én is 2 komponensűvel ragasztottam pár éve, még mindig tart pedig mit kapott
kicsi lesz, neked 52es kell nem 48as!
igen beszerezhető ez a lencse, mint ahogy Börninek és kosattnak is beszereztem.
mert ameddig nem tudm leszedni a régit, addig hova ragasszam az újat?
miért nem ragasztod te is oda vmi brutál 2 komponensű ragasztóval ? , egy próbát megér
ezt találtam neten , de amúgy tudsz nekem szerválni ilyen lencsét?
Hüüüüüüüleeeeeeeee!
Sziasztok srácok!
Holnap 14 és 15 óra között szeretnék megtanulni keresztbe menni,egykeréken.Valaki leírná,hogy kell?Egy vad robogóm van,ami hajtani nem tud,mert motorfékre van állítva. Ha ez megy,15 és 16 óra között akarom elsajátítani ugyanezt hátrafelé,poron. Ha lenne valami leírás,azt megköszönném.
Kihaltatok,mint a dínók?
Szia Kosatt!
Rákérdezhetek?
óóóóóóóóóó
gyeremáremesenre
Mivannn?
Oké, jövök oda. Elvileg jön velem 1 haverom is DRZ supermotyóval, de nála ez sosem biztos, csak indulás előtt. :D