Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondod, hogy CBR-t akarsz te is
Vasárnap se érsz rá? Pedig eljöhetnél velem Salgótarjánba...hátha exem megpukkad a méregtől hogy milyen szép lány kísért el...wehehehe
Ha a pálya ördöge akarsz lenni, akkor feltétlenül vegyél egy ilyet...

SX-f 250, SMR-SX-EXC, és YZ 450F titán Akrapovic kipufogók eladók.

175-160-120.000,- pénz az áruk. Ha valakit érdekel, és további kérdések merülnek fel, keress meg nyugodtan.
És miért már kimotoroztad
amint látod
Szépasszonyvölgy?!?!
Nemzeti rock hétvége?!?!
Okés, akkor ott találkozunk
én kb fél 11-kor indulok. 12-re ott szeretnék lenni! ott várlak benneteket!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s... Mivan már eladó/cserélhető?
Saphat Terror?
Hogy betörtem e erről bővebben inkább holnap, csak annyit mondok, hogy eddig 2x volt a lábamon, kb fél órára. De meg kell mondjam, nagyon kényelmes csizma, a W2 elbújhat mellette.
Ha minden jól alakul, akkor délben bezárunk és menetre kész is vagyunk, de ahogy ismerem magunkat késünk
Te mikor indulsz? Mehetnénk együtt
Mail ment!
Most indulok Egerbe valami koncertre
Helló Beb(y)! betőrted már a csizmát? mert akkor jobb ha már most felhúzod, és le sem veszed csak holnap este! mikor indultok?
majd dobj már egy telefonszámot, mert inkább úgy döntöttem, telefonon nyitom fel a szemedet, hogy.....
Én is nagyon sajnálom ...jó lett volna megint találkozni Veletek ...majd legközelebb megoldjuk valahogy a dolgot.
Köszönöm.
ok felirtam..majd küld a fotót és hívlak...
PEACE
Hozzánk mindig beférsz bár általában vasárnap szoktunk pályázni ez egy kivételes alkalom . Sajnálom tényleg, hogy nem tudsz jönni
Ott van számom a gumik felsorolása alatt de Foxy is tudja
Na lépek melózni...
Holnap kakucson...
..
.
.
.
.
Sziasztok
Úgy legyen!PEACE
várunk szeretettel!
Nagyon szerettem volna menni,de most nem jött össze ....viszont idén még biztosan részt veszek valamelyik összejövetelen.