Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem sajnos előre nem látott munka közbeszólhat. Viszont jó is történt velem a 7végén, beraktam egy újonnan szerzett Keihnt a DRZ-be, így a teljesítménye olyan lett, mint amit vártam. Sztem a DRZ fórumról meglepődnének akik eddig kételkedtek
Tutira elmebeteg...mondjuk emlékeztet valakire...

Pedig már jó lenne Bergelni egy közöset!

Áááá, az enyém hagyjuk is inkább!

A lényeg, hogy már mocc "közelbe" vagyok!
Ja, és így legalább Fxy is látja,h nem "arra" kellene , nem loholok -va
Supermoto centralon volt régebben linkelve, de hátha valaki nemlátta:
When Supermoto Takes Over(722 mega)
Addig is csináltam egy videót, nézd meg!
Supermotós videókat is szeretnék csinálni az idén, sok ötletem van rá!
Szia!
A Te életed biztos mozgalmasabb, mint az enyém itthon gépelek. Hallom elhoztad a Berget
Majd összehozhatnánk egy közös motorozást!
Jó éjt
.................................................. egy kicsit késői beavatással
Az a legújabb, SG12 lehetett, az tényleg 115...az SG10 meg 90-valamennyi...de sztem nincs olyan egetrengető különbség a 10-es meg a SM között tudásban, a talp miatt meg ugye egyértelműen jobb neked az utóbbi...

Szió! Mizus?
Akkor meg Bergelni!
nem kell mindjárt úgy felkapni a vizet,
még csak most kezdődik a szezon! lesz annyi időnk motorozni, mint állat!
Diplomamunkámat kell írnom 1000-rel, hogy elkészüljek vele időben!
Köszi GD!
Na igazad van... ezt találtam róla:
GAERNE Supermoto csizma
Első osztályú bőrből készülő csizma, speciális lábszár rögzítéssel. Aluminium csatok teszik toleránsabbá az esésekkel szemben. A "lélegző" bélése és speciális "vibram" talpa kopásálló és cserélhető betétekkel rendelkezik.
Brutto kisereskedelmi ára 75.000,- Ft

Én arra emlékezetm hogy vmi 100 fölött van, de lehet hogy a csávó a boltban beszélt faszságot...
70 körül van ha jól tudom...mondjuk Te tudod, de én még akkor is inkább a Gernyót venném ha 10-zel drágább...
Ja én is néztem már köszi.. csak az a baj hogy a koph megkérdezte és 5 csilliárd
ahhoz képest drága... csak a nevet fizeted meg! akkor már inkább a forma 80ért..
Te így hívod?
Gaerne SM
Albijam!

Jársz valamikor felénk? Pályázhatnánk egyet!
A Citadellán ( Husaberges lány) beszélgettünk és mondtam, hogy belinkelem Neked a Visontai pálya elérhetősésgét:

visonta
sanya te nem tudsz vmi jó eladó csizmit? forma sm-et akartam, a sidi nem tetszik, a luki mondott foxot de az fekete
a lehetetlent azonnal de, a csodákra egy kicsit várni kell
..... legalább megtudta mi a jó!
Nem e? akkor ki az a SUPERSANYA?