Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
Màr ràjöttem!
Sanya,
Emlèkszel mikor felhìvtàl a köridőmèrővel kapcsolatban?
Elèggè elvoltàl kenődve: Àdàm, az OB, sorolhatnàm.
Nincs motivàciòm! Ennyi.
Szia,
Király... ha jól látom közel vagyunk egymáshoz. Én csak futóval tudom vinni az sm-et ha gondolod mehetünk együtt vagy ott is találkozhatunk...?
elől van nekem ilyen De le kellene már cserélni
Okés.
ne!
ok, de előbb a többi nőt letiltom
Hűbazmeg...ma még a sokéves átlagnál is hülyébb vagyok...megyek is inkább fürdeni...okosabb ugyan attól se leszek, de legalább tisztulok kicsit...
MSN...
Pl. "Jaj hát nagyon szívesen megtenném, de ...(ide bármilyen béna kifogás jöhet)"

Amúgy jogos amit írsz - de tan'tóbácsikérem, Ő kezdte...idejött és csak úgy belemosolygott a nagy büdös (ez csak olyan fordulat, kéretik nem szó szerint érteni) topikba...bearanyozva ezzel sok ember estéjét...hát lehet ezt szó nélkül hagyni?!?
Helll! Mizzz az alkatrészecskével?
De amikor enduró a motorod, akkor belül van. Ha sm kereket teszel bele, akkor miért kell kívülre tenni?
tedd előre, nekem ott van, akkor sem a sáros kerék nem tudja belől dörzsölni, és kívűl sem sérül ha elesel
igazad van hogy elkophat azt hiszem kitalálok rá valami kis védőt
letek=lettek
na jóóóóóó.. NAGYON jók letek a képek Rólad! Te meg még nem akartál oda állni! Úgy kellett oda lökdösnöm a kamera elé! Nem?
Én csak a véleményem írtam le. Ha elesel, és ha kívül van elvezetve a fékcső, akkor az aszfalton is elkophat, elszakadhat, nem hogy off-roadon, ahol lehet kő, vagy egyéb éles tárgy. De mindenki vezesse ott, ahol neki szimpatikus...
Ugyan már....
Öhöm-öhöm... ez most nem esett vmi jól
Ne csináld már! Remélem majd 1 év múlva rájössz, hogy mégis kell a supermoto!
Mondom én, aki csak olvassa a fórumot, de írni szinte soha sem írok.
Pedig jó volt az a che guevarás sxv és a fórum hozzászólásaid is értelmesek voltak.
Szeva lehet írtad már de,miért döntöttél íj kegyetlen módon?
Sajnos ekkora, leèpìtem a dolgot!
Kurvàra sajnàlom, de eldöntöttem!
én nem tudom hogy hogyan jobb, de nekem is így van megcsinálva!

passzolom a kérdést!
hű ha?!
ez hamar elment!

nem jött be vagy ekkora nagy a "farewell"?!
átküldöm emailbe, de nem tudom a tiedet viszont az enyém ott az adatlapomon dobj valamit és küldöm a képeket!