Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért a pillanatért nagyon tudlak irigyelni! Természetesen a szó pozitív értelmében! És nem csak a pillanatért hanem a "filingért" is amit átélhettetek azzal hogy átalakítottátok a gépeket....

Az jut eszembe amikor pár hete először felültem életem első supermotojára egy bergre! Az érzés és a pillanat az agyam és szívem számára feldolgozhatatlan és leírhatatlan érzés volt...!

Aki tudja miről beszélek mert ott volt és része volt a számomra örökre emlékezetes pillanatnak az lacika_kjc!
Nekem most hogy itt a jó idő és lehetne menni messzebbre is kezdett el rohadtul hiányozni a 625-ös...a patkánnyal biztos nem fogok elmenni Faaker See-be pl...
Legalább elmondhatjuk magunkról kicsi túlzással, hogy az "elsők" között kezdtük.
jaja
b*sszameg.... öregszünk....
Az ám!

Az első sm versenyek varázsa. Akkor még csak álmodtunk arról, hogy egyszer mi is supermotozni fogunk! Rá pár évre meg szinte mindenki átszerelt. Börgönd, Velencei kör, találkozók, a lezárt elkerülő vagy csak simán a város. Szép volt, nagyon szép volt!
most kakucson megnézem én is ... foxit is meg h mit tudok motocrosspályán éltem eddig életemben nem mentem még sm pályán
hibátlan volt, csak annyira összejött minden... meg akarták venni az SC-t, és közben jött egy 520EXC nagyon alkalmi vétel, és nem gondolkodtam... könnyebb volt, ráadásul önindítós...
de az SC is egy igazi bitang jó gép volt!
tényleg szép emlékek! lehet bármilyen SMR az ember alatt, de azok a pillanatok, amikor először faragtuk bele az endurókba a "kicsi" kereket, és kimentünk az utcára.... áhhhh...... leírhatatlan....
fogunk mi még bandázni!
és GD jól mondja, már nem az a visszafogott rider vagy...
...
Ugyan...
Ezek szerint annyira mégse lehetett jó gép...
a legelső supermotom (KTM620SC) valamikor 2004 tavaszán...
nagyon jó kis gép volt, de kb 3 hónapig volt csak meg. aztán jött az 520EXC sm szettel
Hölgyem, ne inzultáljon kérem...!

Milyen jó is volt.... alig vártam, hogy meglegyen a dokiba az sm szett és tudjak veletek gurulni. Nagyon szép pillanatok!

Hiányzik a bandázás!
Akkor biztos nem spórolták ki belőle az anyagot...nyakra gyúrsz vagy mi?
Csak a sisakjáról ismerni meg...ma már nem ilyen motorozik ilyen visszafogottan...
Nem. Még a Szovjetunióból hoztam.
2005
02:02-nél Foxgirl!
Mijezavöröscsillag?!? Mi maga valami csegevara?
Ezt a lencsét pedig ma "szereztem"
E71 meg az 5800 között vacilláltam, de végül az 5800 mellett döntöttem. E51 volt előtte, az mindent tud, amit kell, de nagyon pici volt a kijelzője
én abból 2őt nyútam el. de ez nem nagyon hasonlít rá. jóval kissebb és egy iagzán fincsi kis smartphone, sok sok extrával.
Ez nagyon hasonlít a 9300-ra, volt olyan is, de nagyon nagyra sikerült az a telefon...
én meg ilyenről veretem mostanság