Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én többet eltudok menni egy tankkal mondjuk én olyan 70-80 között szoktam menni vagy talán kicsit többel, meg az enyém csak 250-es de nagyon
Akkor úgy is lesz.
nem könnyű ezeket összecsukni... szerencsére
a múltkor még mindenkitől sajnáltam, de ha nem, akkor nem, nem fogok könyörögni.
én így városban 150 km et megyek 7,5 8 lityóval 100- 110 km / h s maximummal, és így is élvezem.

ha rámjön az állatkodnék akkor lemegy 110 km re egy tank

sztem nem fogyaszt sokat, 2000 ből megtankolom
megyek én is,.... felfűtöm a jakuzzit
A múltkor még sajnáltad tőlem, úgyhogy most már nem kell...
egy üzemórás motor
ez lemaradt

van valakinek jó tanácsa a matek érettségihez?
mert nem féltem annyira, már ....
tényleg nem a legolcsóbb de nekem kevesebbet fogyaszt mint a HM így kb. ugyan úgy jövök ki mint a HM-el

arról meg ne is beszéljünk hogy azalatt a 10óra alatt mennyi mosolyt csal az ember arcára
Én is ezt mondtam.
mióta többet motorozik vele nagyon nagylelkűen tecccik osztogatni a probaköröket
hát sztem meg CSAKA a KTM
Ha gondolod oda adom pár körre.
aki nem tudja megfizetni ne vegyen versenymotort sztem

ez az én véleményem, ha cigánykodsz rajta akkor rosszúl jársz , mert drága mulatság a szervíz

de sztem aki pályázni akar akár verseny szinten is 660/625 a leggazdaságosabb megoldás.

Ha csak utca, néha pálya arra az 640 is tökéletes, bár amikor mentem a 640 el nem szartam magam alá
Mostmá valaki aggyon a seggem alá egy ilyen rotakapát mer elképzelni nem tudom mit vagytok így oda meg vissza tőle...
Vagyis inkább mégse, hátha tényleg fertőző a téma, azt akkor cserélhetek megint motort...
nemadom
látod,már mindegy mert beleszerettem!
csak a berg

Minek tetszik ilyen nagyon örülni?
Volt egy idő mikor az előző EXCmmel jártam be dolgozni...az se volt a helyváltoztatásnak a legolcsóbb módja, hogy finoman fogalmazzak...
Hiába, nnna! Élni tudni kell!
Tutira nem cserélném le semmire!
Az tény, hogy mindennapi használatra nem épp a legolcsóbb megoldás, de nagyon nagy élmény moccolni vele!