A bőrcucc, meg a csizma még oké. A cammogás, hát istenem( bár hozzáteszem nő létére nem megy rosszul, de azért még sokat kellene tanulni), de hogy görnyedten! Elnézést, de úgy ül azon a motoron, mint aki karót nyelt. A testartáson úgy tudom sokminden múlik...
Köszi srácok a hozzászólást, ahhoz, hogy milyen mocit vegyek az lc4 helyett. Elég sok vélemény írtatok, ez tetszett, de nem lettem okosabb.Csak az a gáz, hogy újra nincs mani, csak használtat tudok venni. Azt viszont nem tudom, milyen gazdája volt a mocinak? Ha nem cserélt időben olajat, vagy nem takarította rendszeresen a levegőszűrőt, megb...-om. Vagy keressek olyat amiben kevés a km? Az meg tök ritka, és tuti az ország másik végén van. Szo ez sz..r ügy.
Bocs,hogy csak most válaszolok,de már korán lefeküdtem...
SMLACA:Lehet venni,Replica sárvédő néven,és az műanyagból van,így az ára meg sem közelíti a Factory-ét....
Viszont akkor bye-bye hátsó világítás.....már csak a súlycsökkentés miatt is
HancsákGábor:A paripa nem az enyém,de tény tényleg szép....régi klasszikus
GD:Nem,mert a gépnek eszmei értéke van,használhatósága az közelít a nullához,mivel az alkatrészeket aranyárban mérik hozzá...de igy legalábbb nem omlik össze egy álom....egy nagyon szép álom...
Amúgy majd megkérdezheted te is szombaton... Belépés csakis mikulás hacukában...LOL...
"kontraposzt: az álló alak egyensúlyát, nyugalmában is érezhető mozgáskészségét érzékeltető elrendezés, amely az álló láb és a támasztó láb ellentétén alapul, minthogy ez a gerincoszlop közvetítésével a vállak és a fej tartására is hat." Másképpen megfogalmazva - ha beírtad volna gugliba, ezt adja ki elsőnek
lánc
Mindig a kicsit bántják
http://www.ktm.at/fileadmin/sy...(2).jpg
http://www
.ktm.at/fileadmin/sy...(3).jpg
A Sanyi volt ugye?
SMLACA:Lehet venni,Replica sárvédő néven,és az műanyagból van,így az ára meg sem közelíti a Factory-ét....
Viszont akkor bye-bye hátsó világítás.....már csak a súlycsökkentés miatt is
HancsákGábor:A paripa nem az enyém,de tény tényleg szép....régi klasszikus
GD:Nem,mert a gépnek eszmei értéke van,használhatósága az közelít a nullához,mivel az alkatrészeket aranyárban mérik hozzá...de igy legalábbb nem omlik össze egy álom....egy nagyon szép álom...
Amúgy majd megkérdezheted te is szombaton... Belépés csakis mikulás hacukában...LOL...
Azonnal vásárolnék több mindent.
ati666atti@gmail.com
0670 387 8089
Másképpen megfogalmazva - ha beírtad volna gugliba, ezt adja ki elsőnek
Vegyél narancsszínű gumicsövet és akkor még szép is lesz