Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bőrcucc, meg a csizma még oké. A cammogás, hát istenem( bár hozzáteszem nő létére nem megy rosszul, de azért még sokat kellene tanulni), de hogy görnyedten! Elnézést, de úgy ül azon a motoron, mint aki karót nyelt. A testartáson úgy tudom sokminden múlik...
Köszi srácok a hozzászólást, ahhoz, hogy milyen mocit vegyek az lc4 helyett. Elég sok vélemény írtatok, ez tetszett, de nem lettem okosabb.Csak az a gáz, hogy újra nincs mani, csak használtat tudok venni. Azt viszont nem tudom, milyen gazdája volt a mocinak? Ha nem cserélt időben olajat, vagy nem takarította rendszeresen a levegőszűrőt, megb...-om. Vagy keressek olyat amiben kevés a km? Az meg tök ritka, és tuti az ország másik végén van. Szo ez sz..r ügy.
Fogalmam sincs, én nem flancolok, nekem teljesen megteszi egy 11e Ft-os CZ ORM is
nekem ien van az apriliámon menyi 1 ien?
nagyon szép moci
Kössz
Megjegyeztem
ne is, mert érzékeny vagyok ám!
Dehogy bántunk...csak egy kicsit megkóstolunk!
Na jó, talán megbocsátok
Anyád...
lánc
Mert Ti aztán hibátlanok vagytok igaz?

Mindig a kicsit bántják
1x már leírta hogy nem az övé a motor...amúgy KTM-nél lehet kapni gyári kiegészítőként a narancssárga láncot.
http://www.ktm.at/fileadmin/sy...(2).jpg
http://www
.ktm.at/fileadmin/sy...
(3).jpg
Nem kell ám cikizni
Szió!

A Sanyi volt ugye?
Hali!A láncot így vetted vagy te festetted?Kékbe már láttam valahol!
Hát...szerintem nemcsak ennek ismeretében az!
ja és Szép Napot mindegykinek
Bocs,hogy csak most válaszolok,de már korán lefeküdtem...

SMLACA:Lehet venni,Replica sárvédő néven,és az műanyagból van,így az ára meg sem közelíti a Factory-ét....
Viszont akkor bye-bye hátsó világítás.....már csak a súlycsökkentés miatt is

HancsákGábor:A paripa nem az enyém,de tény tényleg szép....régi klasszikus

GD:Nem,mert a gépnek eszmei értéke van,használhatósága az közelít a nullához,mivel az alkatrészeket aranyárban mérik hozzá...de igy legalábbb nem omlik össze egy álom....egy nagyon szép álom...
Amúgy majd megkérdezheted te is szombaton... Belépés csakis mikulás hacukában...LOL...
Tudtok sürgősen eladó újszerű Suzuki DRZ 400 Supermoto alkatrészeket?
Azonnal vásárolnék több mindent.

ati666atti@gmail.com
0670 387 8089
Tudtok sürgősen eladó újszerű Suzuki DRZ 400 Supermoto alkatrészeket?
Te, ennek ismeretében ez a Foxilány egyenesen kívánatos. :-)
"kontraposzt: az álló alak egyensúlyát, nyugalmában is érezhető mozgáskészségét érzékeltető elrendezés, amely az álló láb és a támasztó láb ellentétén alapul, minthogy ez a gerincoszlop közvetítésével a vállak és a fej tartására is hat."
Másképpen megfogalmazva - ha beírtad volna gugliba, ezt adja ki elsőnek
Pedig a versenyzők is így csinálják - racsingteknyik!
Vegyél narancsszínű gumicsövet és akkor még szép is lesz