Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na! Most igen, vagy nem? Úgy készülnék!
- ígérem, ha tele leszek, akkor nem felejtelek el!
Foxy meg csatalkozik hozzánk...aztán mindketten nézünk mert elporol
én WR 426-ost rúgdostam, de ha már berúgom Nektek, akkor mehetek vele pár kört én is!
jah holnap csapathatunk egyet..
csak elötte szerez nekem egy YZ426F-et,és meg kérjük Foxgirlt-t ,hogy rúgja be nekem
utána már indulhatunk is
az a kékség
Olaszok nagyon otthon vannak a formatervezésben...
Szerintem is jó,bár nem sok minet tudni róluk..versenysportban külföldön elég jól szerepelnek
Ki az a TM?
ez a Tm csini nagyon
Komolyan? Lemenjek?
Szió! Szép Estét Nektek!
Minden jót! Farewell
jah simán....nem is kérdéses
Pápá! Jó csúsztatást!
mert biztos kiérdemelted
mentem cicázni.sziasztok
Hogy érzed a holnapot? Csapatunk a hóban?
azért kérdeztem, mert engem is Macskának meg Macsinak szoktak becézni
és még nincs hasonlóság a nők és a macskák között
hát nem tudom...lényeg beletört,de sikerült kifúrni
én is szoktam becézgetni az én kis picikémet
Azt nem tudom,hogy milyen összefüggé lehet a 2 eset között,de itt határozottan beleszakadt a csavar szekunder tengelyedbe....nem láttam még ilyet,
akkor tudok ,ilyet elkézelni ha valaki túl nagy nyomatékkal húzta le,és elgyengített a a csavar fejét...
én is így kezdtem, először 2 személy, aztán a KTM kisajátítása, azután saját moci
nem...csak most valahogy jó,mert bújós...mint egy kis cicc és szereti a motorozást....szóval zsííír

Laczka! Ilyet láttál már? volt egy esésem,aztán hopp beletört a csavar,nem tudom hogy sikerült,a motor szalagkorlátot fogott
Nem biztos...de minden mocit úgy lehet simogatni
hát akkor nem tudom,de az enyémet igen könnyű lerúgni. ez utalhat kompresszió hiányra, de az lehet hogy csak a szelepeknél szökik,és lehet hogy csak az ciripel. majd kiderül,de szerintem azért egy gyűrű csere is lesz,az nem nagy pénz...