Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként mi a véleményetek erről a gumiról? Ha jó látom, Pirelli Diablo. Volt nekem ilyen, semmi baj sem volt vele, de hát még nem vagyok nagyon bátor.
Ti melyiket szeretitek? Én a városban járkálok javarészt, így a slick nemigen jön szóba.
Te, milyen az a kontraposzt beállás? Bár igazából mindegy, túl vagyok a felső limiten...
Te, ettől én nagyobb sznob vagyok. Nekem a narancs színű lánc is nagyon tetszik, fizetnék érte, hogy olyan legyen. Nem teszek rá aba bilincset. Inkább valami szép gyári kéne drágán.
Gumicső (leánykori nevén slag)+ABA-bilincs...oszt jónapot.

Á, biztos nem is...láttad krosszcuccban is milyen szép kontraposzt beállást vett fel!
Hol lehet venni ilyen esésmegelőző :-) karikát az Akra kipufogó végére?
Hát előnyösebb, mikor Gyöngyösön, a gokartpályán bőrcuccban, csizmában, görnyedten cammog :-) Akkor nem olyan nőies :-)
Hogy a vérbe ne lehetne! Csak az első rajtszámtábla kerül 324 $-ba - az USA-ban...a többit a fantáziádra bízom
660 Factory Replica

Tényleg, Laczka: a V. Sanyi megvette végül?
hát részemről fetrengős biztos nem lesz mert motorral megyek de amúgy hogyne!
Na mi a pendület semmi lendület?
Nagyon szép a motorod gratulálok hozzá.
Jó kis gép én is gondolkodtam sokáig hogy ilyen gépet vegyek!
Múltkor kb 300m-en keresztül mentünk vizesárokban jó 50cm volt végig a víz semmi baja nem volt.
A srácnak 2T van beázott a gép meg is ált neki.
Én slaggal veretem le és bő samponos vízzel mosom a gépet mindenhol a blockot is ki szokom veretni ha sok a sár rajta,soha semmi baja nem volt ha utána indítottam rendesen indúl,nem fulladozik.
Én ilyen hibákkal még nem találkoztam nála!
Csákány!
Lacka!Az LC-4 -emet ilyen faridommal akarom felszerelni, de ilyen csak a Factory Replycán szerepelt.Netalán meg lehet vásárolni üzletben is?
Lc4ek legjobbja
KTM
ez milyen gép?
GD,szombat Ócsa fergeteg(fetrengős) buláj ?
Nem mindenki,de aki teheti az Kakucsra jár...már...
Az aszfaltja sookal jobb mint az E.ring-é,elnyeli a port,nem kell fosni,ha elkezdezs csúsztatni...cserébe viszont jobban eszi a gumit...
E.ring husabergnek jó,mert ott kijön a hosszú végáttétel,de nincs csiki-csuki,ami kakucson van és az azért teljes embert kiván...E.ringen sup.mot-al 1.22mentünk bár azt októberben tavaly bejaratós motorral.....Ahhoz képest Győrfi Alen odakaristolt a kis 12el egy 1.17-et....és ez volt 1 éve,amikor rendszeresn kijártam a z E.ringre.
5km van tőlem,légvonalban még kevesebb
Husaberg az akra rendszered külön is eladó?
Nincs olyan baja a blokkodnak, hogy összekeveredik benne a motorolaj a hűtővízzel, mert rossz a gyári tömítés?
Mert én is erősen gondolkodtam egy RXV 550 vásárlásán, de motorszerelők lebeszéltek róla, mert ez típushibája, és garanciálisan nem javítja az Aprilia. Teljesen szét kell hozzá húzni a blokkot. Intenzív használat esetén jelentkező hiba. Ez így van