Kösz, olyat mondj esetleg hogy vannak-e valami típúshibái amire oda kell figyelni ha esetleg megvenném! Ez nem önindítós ugye? Amit én néztem arra kellenének idomok mert fakúltak, meg index meg egy légszűrő+ház,+ első sárvédő nincs Így mennyit ér kb? 2003-as amúgy! Tudsz valami internet címet ahhol lehetne rendelni?
30-ba odaadom a kettőt gumistól.
Az első tárcsa már nem jó, de a hátsó hibátlan!
Gumik még használható állapotban vannak.
30 / 2752524 - Itt elérsz, ha érdekel a dolog.
(ha kell postázom is!)
Először is 320as tárcsa nincs fixben! Mind mozós csak a mód ahogy elvezetik a mozgást az más. Nézd meg nálam ami ugyan nem tűnik úszóágyasnak de mégis az. Ha fűzetni akarsz akkor szerintem a hajdúszoboszlói sanyi a lejobb alternatíva mert full ezzel foglalatoskodik. A felni hirdetések között megtalálod... lehet van tárcsája is Ha nem találsz megfelelő tárcsát akkor egy ügyes kezű forgácsolásteknikus legyártja neked. De az én DRZ-men Yamaha XY tárcsa volt ami full pontosan megegyezett. talán fjr vagy más ezres bringáé volt. A csömöri burmi motor bontós sráctól volt hívd fel nagyon korrrekt, és lehet talál neked másikat..
nekem volt is egy
én nagyon meg voltam elégedve a teljesítményével még tuning nélkül is fékek jók voltak, tuning után kicsit többet kellet szerelgetni
a legtöbb ilyen 50-es gépben ugyan az az AM6-os blokk van ezért inkább csak a kinézetben és a méretükben van különbség
ha van még kérdésed szívesen válaszolok
Lenne egy pár kérdésem:
Van ötletetek hol lehetne pénztárca barát módon 320-as tárcsát venni? Az se baj, ha úszóágyas :) Újnak se kell feltétlen lennie. DRZ agyra kéne.
Ha jobb híján a gyártás marad azt mennyiből lehet körülbelül megoldani ebben a méretben?
Szőke Károlyt (?) hallottam hogy ő minőségi munkát végez. Erősítsetek meg. Merjek gyártatni "fix" tárcsát vagy mindenképp úszó legyen?
A másik kérdésem hogy szeretnék összefüzetni egy szettet. Itt Koch Ferenc nevét hallottam mint szakember. Milyen áron mozog egy ilyen fűzés? Akár nála akár máshol, nem ragaszkodom egyik illetőhöz se körmöm szakadtáig.
Egyelőre ennyi érdekelne, segítségeteket előre is köszönöm!
Csősztök!
Délután van,de én mégis benéztem
Sanya,ha lesz valami zsákbizsergető remélem nem kell könyörögni a képekért!
Már nagyon örülnénk
Nekem még nem kezdődik az aszfaltszezon,holnap nagyon neki megyünk a hegynek,úh. most tiplizek is légszűrőpuccerolni
Tsá
Igazából nem birtam már tovább és tábla nélkül tettem egy tiszteletkört, de kb 2hét mulva már teljesen készen leszek a vassal akkor majd megállok vazze!Ma visonta melett jöttem el autóval nem birtam ki,hogy ne menjek be szétnézni.Naggyon hiányzik már a pálya!
Mito hátsó kerék 4 coll széles