Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mit hallottál? Jót-rosszat?
Sziasztok! Nem akad valakinél 2db láncfeszítő csavar 2004-es FC450-be?
10x1,25x40
hétvégén tudnék mocizni
ja fizetnék is érte
légyszíííííííííííííííí
Helló
én már hallottam ezt-azt
gyanúsan lesz az még KTM is :)
amúgy kb 5 éve vettem a bögréket, nagyon szerettem volna KTM mini crosst, de nem lett belőle semmi sajnos...
hát igen ez a kemény,valakinek hondája van,de mégis ktm pohárból iszik
muhahahaaaa
Helló
Tud valaki valamit a HM derapage 50-es supermotóról? Azt írják hogy Honda de akkor mért HM van ráírva? Kűl milyenek ezek a gépek?
Megértelek. Az állandó várakozás a legrosszabb.

Szerintem már nincs bajom! Csak örültem volna, ha ebben a doki is megerősít.
uhh..de egyébként jobban vagy már? lehet mire rendesen megvizsgálnak meggyógyulsz,ez röhej

skype?
Mondhatjuk így is! Egyszer biztos megtudom már én is, hogy mi van..... Csak miután vissza léptem Fehérvárra dokihoz, itthon is jöhet a belgyógy meg a háziorvos. Sosem lesz vége!
Hűűű,szegény Foxi!
Az egészségügy tényleg szörnyű...nyáron mikor én a térdemmel kínlódtam, MRI-re 3 hónapra adtak időpontot.
Kitartást és gyógyulj meg minél hamarabb!
Kitartás!
Magyarul adtak a szarnak egy pofont
Te meg itt paráztál egész nap a semmiért
bling-bling madafaka
Nya már végeztem is!

Csak semmivel sem lettem okosabb! Nem elég, hogy nem találták a vénám és a jobb kezem úgy néz ki mint egy drogosnak, még a doki sincs a héten, jövő hét péntekre kaptam időpontot!
Pfff... szeretjük az eszségügyet!
Ócsa
bocsánat nem 3200 hanem 3330 ft
az eddigi ajánlat amit kaptam az 3200 + amennyiért bemotorozom a szentendrei útra
Beb: azt szeretném kérdezni tőled, hogy ha veszek tőletek motorex láncspray t akkor az mennyiből jut el hozzám , Bdapestre a 18 kerbe?
am jóreggelt mindenkinek

lassan megyek motort mosni, elkapott a zuhéj tegnap ill majdnem, az út még vízes volt
én is ezt mondtam, kivéve a jagert azt nem szeretem