Mondhatjuk így is! Egyszer biztos megtudom már én is, hogy mi van..... Csak miután vissza léptem Fehérvárra dokihoz, itthon is jöhet a belgyógy meg a háziorvos. Sosem lesz vége!
Hűűű,szegény Foxi!
Az egészségügy tényleg szörnyű...nyáron mikor én a térdemmel kínlódtam, MRI-re 3 hónapra adtak időpontot.
Kitartást és gyógyulj meg minél hamarabb!
Csak semmivel sem lettem okosabb! Nem elég, hogy nem találták a vénám és a jobb kezem úgy néz ki mint egy drogosnak, még a doki sincs a héten, jövő hét péntekre kaptam időpontot!
Pfff... szeretjük az eszségügyet!
10x1,25x40
hétvégén tudnék mocizni
ja fizetnék is érte
légyszíííííííííííííííí
én már hallottam ezt-azt
amúgy kb 5 éve vettem a bögréket, nagyon szerettem volna KTM mini crosst, de nem lett belőle semmi sajnos...
Tud valaki valamit a HM derapage 50-es supermotóról? Azt írják hogy Honda de akkor mért HM van ráírva? Kűl milyenek ezek a gépek?
Szerintem már nincs bajom! Csak örültem volna, ha ebben a doki is megerősít.
skype?
Az egészségügy tényleg szörnyű...nyáron mikor én a térdemmel kínlódtam, MRI-re 3 hónapra adtak időpontot.
Kitartást és gyógyulj meg minél hamarabb!
Te meg itt paráztál egész nap a semmiért
Csak semmivel sem lettem okosabb! Nem elég, hogy nem találták a vénám és a jobb kezem úgy néz ki mint egy drogosnak, még a doki sincs a héten, jövő hét péntekre kaptam időpontot!
Pfff... szeretjük az eszségügyet!
lassan megyek motort mosni, elkapott a zuhéj tegnap ill majdnem, az út még vízes volt