Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahha huhogtam az ablakod alatt..kinyithattad volna!
Pompás napot!
Mitörténtitt , az álommanó az arcotokra ült?
Grat a géphez!

Hogyan tervezed a pályázásokat? Lábon vagy kocsival viszed le a gépet?
Jééé,egy éjszakai bagoly.
Grat ! Mijómá neked.................
villany Leo.....
fényképezzetek is!
Ok, tartok élménybeszámolót, hisz van miről, Holnap meg élőben is tudok autogrammokat kérni...
háááááh igyekszem megfogadni! jut eszembe valami pályázás esedékes mostanában? kakucs, lacháza, ilyesmi? egyiken sem voltam még de fórumot gyakran olvasom, sok jó arc megfordul itt (mostmár én is ) jó lenne mindekivel személyesen találkozni!
gratuláció hozzá! aztán csak ésszel, kanyarba lábtartóval előre!
Sikerült hozzájutni az álommmotorhoz! Suzuki DRZ 400 sm Szóval hamarosan irány kakucsring meg a többi
Jájj dejólesz :D
jöhet a mese! meg nekem is egy gozzni kép!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH, ilyen nincs is. A helyszín Ottobiano, ahol a hétvégén lesz az olasz sm bajnokság első futama. Tegnap itt volt a gyári TM csapat (Zsooltinak hoztam Gozzini dedikált képet), ma a Husky csapat a két Chareyre testvér, és a halvérű mx bajnok Mauno Hermunen személyében. Ezek nem ismerik a fizikát, vagy nem abból a könyvből tanultak, mint mi. Ha valakit érdekelnek a részletek, akkor szívesen mesélek.

Üdv, Giraffe
megpróbálok!
ne altasd őket, basszál oda nekik
vasánap meg hétfőn elhitetem a sógorokkal, hogy mennyire lassúak vagyunk, hogy mire oda érsz, a meglepetés erejével tudj támadni
te mit ujjgrálsz
jöhet, te balkezes sztratokaszter
majd leteszteljük
ez volt az igazi felállás jól be vannak állva
Még mindig jobb mintha faterod baszná a seprűnyelet ketté a hátadon a kocsi miatt

Amúgy jóccakát
Akkor csak hajrá!