Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokminden sajnos .....
1994.02.07. B kategória
Mizu, vidéki vagy?
Mondjuk azt nem ártana azért tudni hogy miből kell farigcsálni...
mutant holnap megyek pestre, de nem tudom hogy jutok el hozzád, mert most ha minden igaz, nem lesz GPSem
ááááá, ezzel csak arra utaltam, h milyen öregek vagyunk veled együtt
születésedkor vizsgáztál? 76ban?
amikor meg én vizsgáztam C-ből (elmélet), azt mondták: "ha nem tudsz valamit, sokáig gondolkodj rajta".....?! az utolsó percben behúztam minden tippet, de konkrétan, ez azt jelentette,hogy ha üresen hagytam volna, a vizsgabiztos utólag behúzta a helyes választ. És még Magyarországon nincs korrupció
jogos de no para már nem vészes, a napi 2edzés igy is megvan,és ez a lényeg,igaz néha kicsit furan néznek amikor mankóval közlekedek az erösités közben
Mutant,köszönök mindent!
Igazán rendes vagy!
Cimborám 5e-t rakott bele,majd amikor a vizsgabiztosnál kiesett belőle,azt mondja a biztos:
-Az a valami kiesett.
Cimbi
-mmm nem baj.
De ő átment
pénz beszél, pálinka folyik
jjja , a slick gumi nyomása ?!
Laci,inkább nem kívánok semmit,nehogy úgy járj mint Luki
amikor autóvezetés rutinból vizsgáztam '76-ban ( ), az egyik tanuló egy ezrest rakott a személyiébe aszondta neki a vizsgabiztos: ezt meg sem láttam, maga szerencsétlen.....meg is húzta, pedig akkor nagy pínz volt
tanulom a műszakit de nemtudok semmit. gázlenne amiatt megbukni

sok fasság, kormányholtjáték meg guminyomás , miaz?
Akkor látod a mintát,vedd elő a kézügyességed meg a fantáziád és faragj valamit oda
á, megszoktam, csak mostanában az a tapasztalatom,h az orvosok felírnak valamint ami nem is árt, de nem is használ, aztán majd ellesz az ember.....ááá, ezt hagyjuk is, inkább SM....meg Lacikának rutin
Mi történt kedves, hogy haza költöztél?
Nah, az tuti, hogy addig nem fogok várni!

Jövő héten megyek egy vizsgálatra, ha ott sem tudnak semmi okosat mondani, akkor bekaphatják! A f@szom nem fog itthon ülni egész motos szezon alatt!

(bocsi a csúnya beszédért)
há nemkéne megbukni mert akkor már rá egy hétre be is irnának forgalom vizsgára és akkor már nemsokára lehet menni csapatni
-e
és majd csúsztatod keresztebe' ? a vizsgabiztos előtt ?
a kedves kis asszisztensemnek is most vmi vesebetegsége van, és az orvos 3 hónapos lefolyást jósolt neki, addig csak gyógyszer. mondjuk ő nem motorozik
lehet, hogy az a baj, hogy a kézrátétel elmaradt egy ideje?