amikor meg én vizsgáztam C-ből (elmélet), azt mondták: "ha nem tudsz valamit, sokáig gondolkodj rajta".....?! az utolsó percben behúztam minden tippet, de konkrétan, ez azt jelentette,hogy ha üresen hagytam volna, a vizsgabiztos utólag behúzta a helyes választ. És még Magyarországon nincs korrupció
jogos de no para már nem vészes, a napi 2edzés igy is megvan,és ez a lényeg,igaz néha kicsit furan néznek amikor mankóval közlekedek az erösités közben
amikor autóvezetés rutinból vizsgáztam '76-ban ( ), az egyik tanuló egy ezrest rakott a személyiébe aszondta neki a vizsgabiztos: ezt meg sem láttam, maga szerencsétlen.....meg is húzta, pedig akkor nagy pínz volt
á, megszoktam, csak mostanában az a tapasztalatom,h az orvosok felírnak valamint ami nem is árt, de nem is használ, aztán majd ellesz az ember.....ááá, ezt hagyjuk is, inkább SM....meg Lacikának rutin
a kedves kis asszisztensemnek is most vmi vesebetegsége van, és az orvos 3 hónapos lefolyást jósolt neki, addig csak gyógyszer. mondjuk ő nem motorozik
Igazán rendes vagy!
-Az a valami kiesett.
Cimbi
-mmm nem baj.
De ő átment
sok fasság, kormányholtjáték meg guminyomás , miaz?
Jövő héten megyek egy vizsgálatra, ha ott sem tudnak semmi okosat mondani, akkor bekaphatják! A f@szom nem fog itthon ülni egész motos szezon alatt!
(bocsi a csúnya beszédért)