Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Szerintem a motoroázisban kapsz hozzá! A Bosnyák téren.
nekem a promotosok mindig ktm-est adtak, sztem valamelyik ktm boltba simán
így van és nagyon penge a cucc

meg is őrülnék,ha beleverne a felnyóba a lánc
Hol lehet olyan olcsón kapni? Egyébként meg a felni sokkal drágább, ha szarrá megy...
20ezerért picit sok nekem most..
A Lukinak, a Börninek, meg a Biker1000-nek van fenn ilyen a motorján. Tegyetek ti is rá ilyet, és jó lesz...
Kell egy fölső láncvezető. Ennyi. (a nélkül nekem a 140es gumiba simán beleért a lánc néha)
Talán a legegyszerűbb megoldás, amit egy külföldi verseny videon láttam: egy függőleges tengely és rajta egy görgő. Vhogy fel kell rögzíteni a lengővillára és kész
ugyanez a problémám és szintúgy 5 colos a felni...ugyanaz pontosan..nem értem én ezt...igaz voltam vele pályán is,de akkor sem kéne így kinéznie
5 colos.
Szia xlzx,

Nekem is széles és nem is értem hogy érhetett bele. pedig 170es a hátsóm 5ös felnin de másfél centi van a lánc és a felni között.
Milyen széles a hátsó felnid?
biztos szabályozza a lánc kilengését is...legalábbis optimizálja.
Szia(sztok)Az csak arrajó hogy nedobjale a láncot+crossnál a sár nagyrészét megfogja..szerintem
hát nem tudom,mert ami azon a hondán van,annak van belső fele..az enyémnek nincs... és ha van belső fele akkor ugye nem engedi nekicsapódni a felninekt a láncot...
Szerintem nem ér semmit...legalábbis a felni csipkézését elnézve...
köszi
pinkmotors
ejj és mi van ha szétbontom a láncot ,úgy teszem fel? akkor a kerék marad a helyén nekem is 5 colos a felni és nagyon megette a lánc
Szeva,
Hát igen de a pálya kárpótol... abból meg lesz gazdagon
Jahh...
Őszintén szólva fingom sincs... egyenlőre.
De berakni a kereket kib@szottt nehéz tőle az tuti.
nekem max 2 flakon kéne, amugy az olajshop.hu n néztem
ér valamit az az alsó láncvezető? csak mert nekem is ilyen a felnim és szeretnék tenni valamit a kicsipkézés ellen... válasz gombo használd légyszi,úgy könnyebben észreveszem ha írsz
Piros (copyright by nagymuter)