Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tavaly május-június, 200ért vettem az eurot. mondtam is itthon. ne vegyek jó sokat? válasz: áhhhh meg az még lentebb is!
Mert nem mindenki csak függőlegesen motorozik. van akinek esetleg bele ver a lánc a felnibe,esetleg a gumiba...ez ellen van!
Gondoljatok bele! Ezt a "válság" témát a bankok már tudták a tavalyi év első harmadában, sőt a magas árfolyamokat is! A bnőm egy bankban kezdett el dolgozni 2008 januárjától és májusban elkezdte mondogatni, hogy az euró az évvégére...meg a hitelkamatok...erre mondom én neki,áááá te még kezdő vagy, csak most kezdél el dolgozni, biztos nem jól értettél valamit...hát sajnos ez lett...
Ez tényleg jól néz ki...de mi is benne a lényeg
Azt látom hogy plusz láncvezető, de minek?
ez legyen a legnagyobb gondom az életben!
Köszönöm a dícséretet és a bíztatást! Neked és Sanyának is! Ezért vagytok Ti mindannyian a fórumról az én családom tagjai! Most pihentem egy nagyot és a mai motorozás is jót tett nagyon
jaaa, oda.. Még nem mentem, találni kell elöször egy jol fizetö helyet vagy országot.
Kűfődre
Nem, most indulok vedelni! Buék mindenkinek!

Még mindig itt vagy
Ezért elado nekem is a motor..nem azért mert meghülyültem
Nagy a baj, az biztos. Senki nem tudja mikor lesz jobb. De, legalább terveink legyenek.
most ez van mindenhol ....tudom ez nem nyugtat de, nem szabad ezen rágódnunk, mert legalább mi működjünk rendben ha már más nem akar
Mér', mi a baj?
Nagyon király üzleted van, a vár tövében. Csak lestem milyen jó helyen vagy. Egyszer nagyon beitaloztunk a Dobó téren...de, ez egy másik történet.
(Egri medina )
Ráadásul még én is tartozok....
Hoppá retikűl
elnézést elírtam: Ti6Al4V így a helyes!
olyanhoz még nem volt szerencsém, így sem rosszat sem jót nem tudok mondani. de a jó anyagot szeretnétek, akkor Ti6AlV4
holnap barkácsolok! ma motoroznom kellett,mert kicsit magam alatt vagyok a bolt miatt. de remélem hamarosan elmúlik.
A 2014 T6 milyen?
Így van. A kerékpár vázak is 7075 ötvözetből készülnek.?
Barkácsoltál?
7075 T6 a király, mégy szóba jöhet a 7050 T6, de a 6ossal kezdődőket felejtsd el! kanálalumínium!
megtett út: 100km
legnagyobb sebesség: 167km/h
Azon ne gondolkozz sokat. Többször nem fogja ajánlani.
Alpina kerekek is háromféle ötvözetből készülnek: 6063, 7050, 7075,
100 km megtett utat, vagy fel merted emelni a sebességet 100 km/h-ig ?