Hugom volt pasijával volt csavaros sztori: eltörte a csuklóját, begipszelték a karját. Persze nem bírt nyugton maradni vele, dolgozott (asztalos) meg autótszerelt stb. naná hogy nem gyógyult meg neki annyi idő alatt mint kellett volna...visszament a dokihoz, megröntgenezik a kezét, doki: "nem is emlékeztem hogy csavaroztuk a karját" tényleg nem emlékezhetett, mert csak egy anya volt a képen, ami szerelés közben beesett neki a gipszébe és nem tudta kivenni
értem, megkérdezhetem,hogy mikor ültél motorra a műtét után?
nekem azt mondták,juniusban dobhatom az elsőt(judo )
tehát gondolom motorozni is akörül kezdhetem. ja és még annyi,hogy használsz valamilyen külön védőfelszerelést a csípődre?jól bírja az eséseket,vagy nem szoktál esni?
ha nem érzed akkor az jó jel,mert akinek nem fogadja be a szervezete akkor ott gyulladásba lenne,azt pedig éreznéd. Kitapogatni nem tudod majd szerintem.
hát nem,próbálom tapogatni,de nem tom hol keressem pontosan.gondolom finom megoldás,ilyen nagy anyacsavart ne keressek
Te érezted?de kikeresem,majd szólok ha megvan
Kb. egy hónap múlva, pénz kérdése az egész, H-profilú erősített hajtókart veszek bele, hogy bírja a strapát, aztán jobb lesz, mint újkorában
nekem azt mondták,juniusban dobhatom az elsőt(judo )
tehát gondolom motorozni is akörül kezdhetem. ja és még annyi,hogy használsz valamilyen külön védőfelszerelést a csípődre?jól bírja az eséseket,vagy nem szoktál esni?
Te érezted?de kikeresem,majd szólok ha megvan
tök véletlen találtam. amugy beírod a googléba hogy gd,és ezt adja ki elsőnek, "gd logo" néven. nézd meg