Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ohhh, azt ne mondd, h nem tudsz ?! Egyszóval sztem utángyártott, márkátlan lámpást ne vegyél
most járok a rutináál van rendszámom is, motorozni nem tudok, akkor meg minek vandálkodni?
hehe

nnna, azt ne mondd,h megállnál és a rendszám is ott virít ?
De ugye a home videokat nem találtad meg
még meg sincs a jogsim, már vegyék is el?
kell az egyáltalán ?
sosem lesz lámpám
sztem valamire ráragasztották a Red Label címkét
tudod a big brádör mindent lát
meg már pár sör is lement
ismerős szrt sem ér a spot, max a szobában, olvasólámpának
Ezt hun találtad?
Keszthely, vmi erdészet
Nekem az MZ-n volt spot lámpa, mindenki villogott rám, viszont nem láttam vele semmit
ja értem. addmámeg a cimét akinek eladtad. holnapéjszaka beugrok hozzá
Háááát nemnormális ésszel odaadtam mind a kettőt, amikor az RMZ-re elcseréltem a KTM-et
és ami előtte rajta volt ez a kockalámpás azzal milett?
a parillánál vettem a KTM-re
áááá, az is rosszul világít este! főleg a szembejövő forgalmat vakítja, de az utat nem világítja rendesen, pedig próbáltuk állítgatni, most a DRZ-re a motostyling.hu - ról rendeltem ami rajta van, de azóta a szerelőnél a motor
sport = spot
és amit rátettél azt a kétkörlámpás vagy sportlámpás az jóvolt? héj neked nincs meg ezaféle?
az LC4-emen volt hasonló "kocka", mondjuk este nem sokat lehetett látni általa az útból....kb. mintha 10 méterre világított volna...talán aki 50-nel közlekedik, annak jó
abban a katalógusban durván 15ezerért van KTM exc lámpa
köszi de én elsőkörben csakilyen lámpát akartam:
a Beb-ék motorosboltjának honlapján(röviden a www.blackmoto.hu oldalon ) ott van fönn egy Cemoto-s katalógus.én abba láttam egy olyan fejidomot lámpával(legalább is ehhez nem volt írva,hogy "without light") nézd meg sztem...
Cemoto katalógus