ez jó én is így voltam veletek én se akartam zavarni, na majd legközelebb.
A sisak KM-es, rosszul szerepel a katalógusban és S-est nem is ír, ugyhogy nem tom mi lesz vele pedig nagyon szép
Szió!
Nem beszéltünk sokat vasárnap, nem tudom miért pedig mondani akartam, hogy van egy csomó női foxos cucc az auner katalógusban, ha érdekel, de gondolom letöltötted már.
Ja és a Fox sisakkal nagyon beszívtam, már az 49-50cm-nél járok és még mindig nagy. Soha többet nem rendelek sisakot anélkül, hogy felpróbálnám
Ok! Emilen átküldök majd pár fotót
(egy pici hibát én is találtam: a nevem kötőjellel írandó Kiss-Jakab )
Ha megjött a kesznyű, sikíts és megyek próbálni!
már mi is néztük és szóltunk is érte. A srác aki a honlapot készíti nagyon nincs benne a motor témában, de ha találsz még valami bakit szólj nyugodtan.
Szia Drága!
Lehet, hogy már a héten meglesz
Figy, jó hogy itt vagy. Szükségem lenne pár képre rólad. Egy olyanra, amin az arcod is látszódik és jó lenne, ha a gépsárkány is melletted lenne. Lassan, de biztosan készül a honlap, te is meg tudod nézi magad(versenyzőink), de kellene még pár jó fotó Megoldható?
Sziasztok
Melyiket rendelted?
A sisak KM-es, rosszul szerepel a katalógusban és S-est nem is ír, ugyhogy nem tom mi lesz vele pedig nagyon szép
Igen, már átnéztem az auner katalógust, biztos lesz pár cucc amit rendelni szeretnék majd, csak előbb legyen nyugi körülöttem.
Bocsika, hogy nem beszélgettünk! Nem akartam zavarogni!
Én úgy döntöttem, hogy megmaradok a Shoei buksinál. Gyűjtögetek még egy picit, aztán megrendelem.
A 49-50-es méret melyik? KS?
Igen, a pár kerül 8000 forintba.
Nem beszéltünk sokat vasárnap, nem tudom miért pedig mondani akartam, hogy van egy csomó női foxos cucc az auner katalógusban, ha érdekel, de gondolom letöltötted már.
Ja és a Fox sisakkal nagyon beszívtam, már az 49-50cm-nél járok és még mindig nagy. Soha többet nem rendelek sisakot anélkül, hogy felpróbálnám
(egy pici hibát én is találtam: a nevem kötőjellel írandó Kiss-Jakab )
Ha megjött a kesznyű, sikíts és megyek próbálni!
Ti fejlesztettétek ki az oldalon találhato KTM 450 AMR '06 nevü motort vagy ez egy uj termék csak én maradtam le?
Lehet, hogy már a héten meglesz
Figy, jó hogy itt vagy. Szükségem lenne pár képre rólad. Egy olyanra, amin az arcod is látszódik és jó lenne, ha a gépsárkány is melletted lenne. Lassan, de biztosan készül a honlap, te is meg tudod nézi magad(versenyzőink), de kellene még pár jó fotó Megoldható?
Kb mikor érkezik meg kesznyűm? csak érdeklődöm...